Sådan fjernes sagen fra en Miele vaskemaskine

August 2

Miele er en amerikansk virksomhed, der fremstiller store husholdningsapparater. Mange dele inde i en Miele vaskemaskine kan blive repareret eller erstattet, hvis behovet opstår. De interne arbejdsgange af maskinen er indkapslet i en stålkasse, der på første ser uigennemtrængelige udefra. Fjernelse af visse paneler af sagen i den korrekte rækkefølge, vil give dig fuld adgang til alle dele, der har brug for opmærksomhed i din maskine.

Instruktioner

•Tag vaskemaskine netledningen ud af stikkontakten.

•Sæt kanten af en metal spartel i sømmen mellem den prima bedømmelseskomite og frontpanelet skive ca 6 inches fra maskinens ydre kant. Trække ud på toppen af frontpanelet, når det skjulte fastholde klip udgivelser. Gentag for at løslade fastholde klippet på den modsatte side af frontpanelet. Drej toppen af panelet udad fra maskinen lidt. Hæve panelet lige op og fjerne det fra vaskemaskinen.

•Tag top panel fastholde skruer på hver side af den nederste kant af det øverste panel med en møtrik driver. Rotere forsiden i toppanelet opad lidt for at frigøre det fra de skjulte fastholde klip. Træk panelet mod dig lidt. Trække fra hinanden låg skifte ledninger stik på bagsiden af panelet. Fjern det øverste panel fra vaskemaskinen.

•Drej de afspærrings-ventiler, der leverer vand til vaskemaskinen. Løsne vandforsyning slanger fra bagsiden af maskinen med en tang, så skrue dem ud manuelt. Har et håndklæde håndtag at fange vand spild. Lavere toppen af vaskemaskinen drain slangen i en spand og tillader vand at dræne fra vaskemaskinen. Fjerne de to drain slangen bevarer skruer fra bagsiden af skive med en møtrik driver. Trække drain slangen lige ud af bagsiden af maskinen og sæt den til side.

•Locate to Skive pumpe bevarer skruer i bunden af forreste del af maskinen på højre side. Fjern skruerne med en møtrik driver.

•Sæt et tæppe eller møbler pad på gulvet bagsiden vaskemaskinen. Vippe maskinen over, så bagsiden af vaskemaskinen hviler på tæppe eller pad. Fjerne alle undtagen én af de fastholde skruer, der sikker bundpanelet til maskinen med en møtrik driver. Hold panelet med den ene hånd til at holde det fra at falde efter den sidste skrue er fjernet. Fjerne den sidste skrue og rotere toppen af panelet nedad. Fjerne panelet fra maskinen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com