Sådan fjernes skallen af en Maytag Bravos

December 14

Whirlpool Corporation fremstiller et sortiment af energieffektive, bolig vaskemaskiner under navnet Maytag. Maytag Bravos er en Whirlpool-bygget, høj effektivitet, top-loading skive med flere automatiske vaske cykler og temperaturindstillinger. Hvis din Maytag Bravos skive funktionsfejl, er der ingen grund til at starte shopping for en ny skive bare endnu. Fjern skallen af skive fejlfinding, reparere eller erstatte enhver funktionsfejl interne komponenter. Selv om tanken om at fjerne en spændeskive shell kan lyde skræmmende at novice gør-det-selv, fjernelsesprocessen er enkel og kræver ingen tidligere erfaring.

Instruktioner

•Fjern den skive strømkabel fra stikkontakten i væggen. Flytte vasker væk fra væggen, så du kan få adgang til bagsiden af apparatet.

•REACH bag kontrol konsol og fjerne de tre hex-head skruer, der holder konsollen til toppen af skive shell. Løft konsollen kontrol off toppen af vaskemaskinen og sæt den til side.

•Fit spidsen af en flad-head skruetrækker ind i hak foran de store klip på toppen af skive skallen. Skubbe klip frem med spidsen af en skruetrækker til at frigive dem.

•Tag ledninger fra låget skifte samling er placeret på toppen af vaskemaskinen, hvor konsollen kontrol ville sidde hvis knyttet. Træk fast på plast ledninger stik i stedet for ledninger, selv.

•Åbn skive låget. Greb den forreste kant af vaskemaskinen åbning fast og rock shell mod dig. Skub shell frem for at rydde fastholde fanerne på bunden af vaskemaskinen. Løft skive shell, lige op og over karret til at fjerne den.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com