Sådan fjernes Spray maling fra stuk

March 8

Sådan fjernes Spray maling fra stuk

I gamle dage tog udvendige malerprojekter ganske lidt længere tid, end de gør i dag. Før fremkomsten af el og gas spray rigge, havde malere pensel og rulle hele boligen. Heldigvis, ny teknologi har gjort maleri meget hurtigere. Men når det kommer til at anvende maling med en sprøjte, oversprøjtning kan være en reel gene. Når maling oversprøjtning finder vej til den forkerte overflade, kan det være vanskeligt at fjerne. Hvis du har brug at fjerne spraymaling fra stuk, du skal bruge pleje, eller du kan beskadige selve overfladen du forsøger at gemme.

Instruktioner

•Applicer olivenolie til spray maling ved hjælp af en klud.

•Scrape væk hver bit af spray maling ved hjælp af pimpsten. Arbejde langsomt og omhyggeligt, så de ikke skader stuk overflade. Gå til trin 3 Hvis nogen spray maling rester.

•Gentag trin 2, bortset fra at bruge 120-sandkorn sandpapir i stedet for pimpsten.

•Brug et barberblad til at forsigtigt pick væk enhver lille resterende bits af spraymaling.

Tips & advarsler

  • Hvis du er i stand til at fjerne spraymaling med ovenstående metoder, kan du bruge mineralske spiritus i stedet for olivenolie.
  • Den bedste måde at forhindre maling oversprøjtning fra at få, hvor det ikke hører er at vælge en varm tør dag på at male. Cool fugtigt vejr kan aktivere oversprøjtning at blive våd i luften. Dette kan give det til at rejse længere afstande og påvirker omkringliggende områder. Tørre, varme temperaturer forårsage oversprøjtning tørre i luften næsten øjeblikkeligt. Dette tillader normalt det at falde uskadelig til jorden som maling støv. Også undgå sprøjtemaling, når betingelserne er blæsende.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com