Sådan fjernes stikket fra en grævling tunge renovationsafgifter

December 14

Grævling tunge skrald bortskaffelse af InSinkErator er ligesom de fleste skrald afhændelse i, at det har en port til opvaskemaskine drain slangen. Denne port har en solid stykke plastik dækker åbningen fjernet under installationsprocessen, hvis du har en opvaskemaskine. Når du tilføjer en opvaskemaskine efter bortskaffelse, skal du fjerne stikket, mens bortskaffelse er på plads. At fjerne stikket kræver afbryder strømmen fra enheden.

Instruktioner

•Ansigt under vasken og fjerner netledningen fra stikkontakten, hvis din enhed bruger en netledning. Hvis du har en kabelforbundet enhed i hjemmet, gå til boksen elektriske panel og slukke effektafbryder skrald bortskaffelse.

•Sæt en flad-head skruetrækker over midten af plastic plug i opvaskemaskine bortskaffelse port. Opvaskemaskine port er på nakken af bortskaffelse, lige over vasken afløbsrør. Spørg en ven til at holde til rådighed fra den modsatte side til at tilføje stabilitet, mens du fjerner stikket.

•Tryk i håndtaget på skruetrækkeren med en hammer til at banke stikket ud af opvaskemaskine port og ind til rådighed. Gå til toppen af vasken og trække stikket ud af bortskaffelse med nål næse tænger.

•Installer opvaskemaskinen drain slangen efter opvaskemaskine producentens anvisninger. Slangen typisk passer over opvaskemaskine-porten på en renovationsafgifter og sikrer med en klemme.

•Drej magten tilbage på når installationen er fuldført.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com