Sådan flise badeværelse gulv med konkrete Backer bestyrelse

June 1

Sådan flise badeværelse gulv med konkrete Backer bestyrelse

Backer bord sælges i ark, svarende til gipsvæg. Det har en konkret core klemt inde mellem to plader af glasfiber. Backerboard er stærk, ligger fladt og er uigennemtrængelig for vandskader, hvilket gør det et fremragende produkt til badeværelse flise underlag. Det er holdt på plads med både skruer og tynd sæt mørtel, det samme produkt, skal du vedhæfte fliser til backer bestyrelsen. Brug backer bestyrelse, der er mindst 1/4-inch tyk for anlæg over eksisterende krydsfiner sub gulve.

Instruktioner

•Tag baseboard støbning af forsigtigt nysgerrige det op med en lille brækjern. Tryk på brækjern let med en hammer til at kile det mellem støbning og væggen eller kabinet sparkeplade.

•Shut off vandet på toilettet derefter skylle det at dræne det helt. Fjern armaturet ved at løsne hold-down møtrikkerne med en skruenøgle. Toiletter er tunge så vær forsigtig, når du tager det ud af flange og flytte den til en anden placering. Proppe et par gamle klude i afløbet til at forhindre materiale falder i det og kloak gas i at undslippe.

•Lay ned et par ark af backer bord til tør-fit dem på plads. Sørg for at forskyde leddene mellem backer bestyrelsen ark så de ikke falder i én retning. Sørg også for leddene ikke line op over krydsfiner sub gulv leddene. Sørg for at tillade en 1/8-inch hul mellem hvert backer bestyrelsen ark.

•Klippe hak i backer bord, brusebad efter behov, passer til arkene omkring enhver kabinetter, boder og badekar. Score backer bestyrelsen flere gange med en hobbykniv og derefter skære igennem glasfiber står på begge sider. Bruge en tømrer pladsen som en guide. Når scorede, bør materialet bryde ligesom drywall. Skære runde huller og buer med en gipsvæg sav.

•Tag op backer bestyrelsen ark når du er tilfreds med layoutet så Bland en batch af tynd sæt mørtel. Tynd sæt er solgt som et pulver, der skal blandes med vand. En bærbar boremaskine med et blanding vedhæftet anbefales at røre produkt til den rigtige konsistens, der ligner Pandekage dej.

•Spread tynd sæt på sub gulvet med et hakket murske. Arbejde en del af gulvet på et tidspunkt, så den tynde sæt ikke tørre ud. Hakkene på murske vil kam den tynde sæt til kamme til ordentlig vedhæftning. Slip ark af backer bestyrelsen på plads oven på den tynd sæt, giver mulighed for en 1/8-inch hul mellem ark. Skrue bestyrelser i sted med backer bestyrelsen skruer sæt omkring 8 inches fra hinanden med bærbare boret.

•Applicer tynde mellem hver af sømme med en tape kniv og derefter integrere glasfiber bånd i tyndt sæt og dække det med mere mørtel.

•Indstil midten af badeværelse ved måling af rummets bredde og længde. Markere backer bestyrelsen til at repræsentere disse målinger. Midten af rummet er, hvor to linjer skærer hinanden. Øge synligheden af linjer af snapping en kridtstreg over dem. Dette opdeler badeværelset i fire kvadranter. Dry-fit nogle fliser uden lim til at se, hvordan layoutet ser ud. Brug kridt linjer repræsenterer injektionsmørtel linjer og bruge plastic afstandsstykker mellem fliser til at repræsentere sømme.

•Mix et andet parti af tynd sæt mørtel. Afhente de tørre-monteret fliser og sprede tynd sæt ind på en af kvadranterne. Sprede tynd sæt på ca 1 firkantet gård af gulvet, og sørg for at efterlade kridtstreger udsat og synlig. Kam det tynde sæt med hakket side af murske.

•Indstil fliser på plads i en af de fire kvadranter, lægge fliserne langs to tilstødende kridt linjer. Start med den midterste punkt og arbejde udad til kvadrant. Hvis dine fliser er større end 12-12-inches, eller hvis de er tykkere end 1/4-inch, smør på ryggen af hver flise med flere tynde sæt. Vrikke fliser frem og tilbage om 1/4-inch eller så med plads til dem.

•Fortsæt indstilling fliser ved siden af hinanden i den samme kvadrant, placere plastik afstandsstykker mellem fliser til at holde dem den rigtige afstand fra hinanden. Tryk på fliser let med en gummihammer til slut siddepladser dem. Bruge et niveau på tværs af flere fliser til at sikre de liggende fladt.

•Finish den første kvadrant før man går videre til den næste. Læg fliser i den tynde sæt i en kvadrant ad gangen indtil alle fliserne er sat på plads. Undgå at træde på eller kravler på alle fliser du har sat på plads, indtil de tynde sæt hærder (ca. 24 timer). Afhente de plastik afstandsstykker og genbruge dem mellem fliser, som du bevæger sig gennem rummet.

•Mark fliser, der skal være skåret efter den tynde sæt er fuldt hærdet. De fleste af disse fliser vil være imod kabinet, Badekar, bruser og vægge. Forlade en ekspansion kløft langs alle væggene, som du beregner nedskæringerne. Bruge en våd så med en diamant klinge til at foretage nedskæringer og være sikker på at bære sikkerhedsbriller, når der skæres. Smør på ryggen af de klippede fliser og tryk dem på plads. Tillade disse fliser hærde i 24 timer før fugning.

•Mix injektionsmørtel med vand til en jordnøddesmør konsistens. Kraft injektionsmørtel i sømme mellem fliser med en cementmørtel float afholdt omkring 45 grader til gulvet. Feje den flyder og fugemasse mix diagonalt hen over fliserne. Som injektionsmørtel begynder at hærde, vask fliserne og injektionsmørtel med en knap fugtig svamp. Skyl svamp ofte i en spand med rent vand og ringer det grundigt mellem passerer. Når injektionsmørtel tørrer til en dis, rense fliser igen med mere vand og en frisk, fugtig svamp. Du skal muligvis gentage rengøring flere gange før alle injektionsmørtel haze er fjernet fra fliserne.

•Udskift baseboard molding efter injektionsmørtel har helbredt.

Tips & advarsler

  • En hobbykniv med regelmæssige barberblade er i stand til at skære igennem backer bord; men hvis du har et stort badeværelse, der vil kræve en masse trimning, investere i en carbide klinge cutter lavet til skæring gennem backer board.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com