Sådan flise en balje kabinet loft

October 24

Sådan flise en balje kabinet loft

Flisebelægning dit badekar kabinet loft kan tilføje karakter og farve til den samlede indretning af dit badeværelse. Den anvendte teknik er lig flisebelægning en væg eller et gulv. Den eneste forskel er, at du skal arbejde på en overhead overflade, som kan blive kedelig. Tage hyppige pauser, og strække din hals og tilbage ofte.

Instruktioner

Sådan flise en balje kabinet loft

•Rengør overfladen af loftet hvor flisen er skal installeres for at være sikker på det er fri for støv, hårdt vand pletter, sæberester eller andre forurenende stoffer. Hvis loftet overflade er malet med en halvblank eller en højglans maling, skal du bruge en flydende sander eller tsk fjerne glans fra malingen. Ellers vil limen ikke holde sig til den malede overflade.

Bemærk: Undgå at bruge fliser, der er større end 12 inches af 12 inches på et loft. Jo mindre fliser jo bedre, fordi de er mindre tilbøjelige til at falde fra loftet, og de er nemmere at installere.

•Spread lim på loftet med en indskåret flisebelægning murske (brug passende notch størrelse for flisen er installeret), arbejder i et område ikke større end 2 fødder af 2 fødder. Placere en flise på limen og tryk på flisen lidt at indstille den. Gentag over hele loftet. Skære efter behov med en våd flise sav. Tillad limen tørrer.

•Mix injektionsmørtel i en 5-gallon spand til konsistensen af jordnøddesmør. Bruge en margen murske til belastning cementmørtel på en injektionsmørtel float. Omhyggeligt spredt injektionsmørtel over de flisebelagte overflade og arbejde injektionsmørtel i fugerne til at undgå huller, revner eller brud.

•Tillad injektionsmørtel til tørre i 15 til 20 minutter. Fyld en anden spand med varmt vand og våde en injektionsmørtel svamp. Vride ud svampen så det forbliver fugtig, og begynde at aftørre overskydende injektionsmørtel off flisebelagt overfladen. Vær sikker på at danne fugerne til deres færdige kvalitet. Tillad injektionsmørtel hærde i 72 timer.

•Applicer to eller tre frakker af en høj kvalitet injektionsmørtel og fliser sealer til injektionsmørtel linjer. Når sealer er tør, er badekar og bruser klar til brug.

Tips & advarsler

  • For 2 - 4 tommers fliser, brug en 3/16-inch af 5/32-tommer v-notch trowelFor 6 - til 8-tommer fliser bruge en 1/4-inch ved 1/4-inch ved 1/4-inch square notch trowelFor 12-tommer fliser bruge en 1/4-inch x 1/4-inch x 3/8-inch rektangulære notch murske

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com