Sådan flise en buet Vanity Top

February 3

At sætte en keramisk flise top på en forfængelighed skaber en holdbar, attraktive overflade, som kan matche fliser i badeværelse eller accent farver i et påklædningsområde. Du kan bruge fliser af enhver størrelse, uglaseret eller med en skinnende glasur finish, afhængigt af din indretning. Vælg fliser, der er let at klippe og arbejde med. Nogle keramiske fliser er meget skrøbelige og svært at skære med glatte kanter. Bede en leverandør eller en hobby butik for rådgivning og match fliser til den størrelse og stil af forfængelighed. Den højre flise kan supplere enhver forfængelighed form.

Instruktioner

•Fastsætte en forfængelighed flise top med millimeterpapir, skalere, for at eksperimentere med flise størrelser og figurer, der passer bedst til den buede top. Arbejde for at få et mønster til at kræve de færreste mulige nedskæringer. Brug fliser alle én størrelse og form eller blande dem i et mønster der passer til forfængelighed. Købe fliser af en type, der skæres nemt og smidigt; få "bullnose" eller V-formet fliser til kanter hvis forfængelighed ikke har træ støbning på kanterne.

•Lay ud af fliser ovenpå forfængelighed at teste passe dem. Bruge så mange fulde fliser som muligt. Mark fliser for at skæres på kanterne med en markør, på bunden af flisen. Arrangere fliser til at passe inde i vanity top, hvis det har træ støbning rundt i kanten, eller hvis du vil afslutte det med støbning. Placere dem til kanten, hvis du planlægger at dække kanterne med flise. Levner plads til nogen kant flise og injektionsmørtel gap mellem fliser.

•Practice skære flere fliser før du foretager nogen reelle nedskæringer. Brug en flise våd så, en jig så med en særlig flise-kniv eller en vinkelsliber med en flise kniv til at skære kurver eller en scriber og tænger til nogle typer. Klemme flisen op og ned på en flad overflade hvis bruger en jig så eller vinkel kutter; bruge en våd så kun på fliser stor nok til at blive afholdt nemt fra bladet. Skrab flise med en scriber langs linjen cut og snap det ud med nippers; ikke alle fliser kan skæres renlig på denne måde. Glat skære kanterne med en vinkelsliber.

•Arrange fliser i en handy arbejdsområde, på en plan overflade i den position, de vil gå ovenpå forfængelighed. Klippe en pap replika i toppen til at hjælpe. Få en rede flise mastiks og en tynd sæt mørtel, afhængigt af overfladen af vanity top, og en murske med et hakket kant.

•Start på buet kant og arbejde hen imod en straight back eller kant. Installere bullnose eller V-cap kanter først; sætte mastic på bagsiden af hver flise og sæt den på plads. Lad kanterne indstillet, før du fortsætter med toppen. Springe dette kantning trin hvis forfængelighed er indrammet med træ støbning.

•Spread et tyndt lag af mastiks ovenpå forfængelighed med hakket murske. Sted cut buet fliser først. Bruge plastic afstandsstykker mellem fliser til at holde fugerne ensartet. Indstille hver flise i sted fast ind i mastiks og check med en plan for at gøre sikker på, at toppe bo niveau og ensartet. Arbejder for at back og ender af forfængelighed. Trim lige kanter, hvis det er nødvendigt at foretage de endelige fliser passer.

• Lad mastiks indstille natten over. Fjerne alle afstandsklodser og sætte maler tape over enhver træ trim på forfængelighed. Bland injektionsmørtel efter anvisningerne på pakken og sprede det med en cementmørtel svamp, tvinger injektionsmørtel til sømme mellem fliser. Skyl svamp og aftørre overskydende injektionsmørtel med rent vand. Lad injektionsmørtel tørre natten over, så tørre af eventuelle resterende rester med en ren fugtig svamp.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at forfængelighed top er forberedt korrekt til flise. Udvendige grade krydsfiner eller cement backerboard er bedst. Skære 1/4-inch cement backerboard til figuren vanity top med en stiksav som et alternativ til at give en god base. Fastgør det med søm eller stærk konstruktion lim og justere enhver træ trim til at passe.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com