Sådan flise en etage Over krydsfiner

September 30

En krydsfiner undergulvet er et fint materiale på at begynde en flisebelægning projekt. Brug af cement backerboard under gulvfliser har gjort det muligt at flise over mange forskellige typer af overflader, og krydsfiner er ingen undtagelse. Cement backer bestyrelsen beskytter krydsfiner fra fugtskader. Som med de fleste projekter, forberedelsen, der er involveret i er om flise, hvad vil spare gulvet fra revner eller opretholde skader senere.

Instruktioner

• Start med en ren overflade. Feje gulvet og støvsuge støv fra hjørner og kanter af rummet.

Uddelingen krydsfiner til gulv bjælker ved at køre korrosionsbestandigt negle gennem krydsfiner i strøer nedenfor. Sæt dem lidt lavere end overfladen og fylde hullerne med gips nivellering sammensatte, gulvafslibning dem med en spartel.

•Lay cement backerboard. Det kommer i 3 af 5 fod plader, så du kan have til at skære nogle til størrelse. Hvis du nødt til at skære det, bruge en rundsav med en murværk klinge, og gøre alle dine skæring udenfor iført en godkendt NIOSH/OSHA støvmaske til at hindre dig selv af indånding af støv.

•Brug korrosionsbestandigt skruer til at sikre cement backerboard til krydsfiner. Tim Carter Ask Builder anbefaler indstillingen skruer hver 8 inches på center.

•Tape leddene med gips tape derefter udfylde dem med thinset. Tage sig tid til at fjer thinset ud fra midten, så overfladen er glat og niveau.

•Hvis en tør køre med flise før at sætte den. Læg fliser på backerboard uden thinset. Dette vil hjælpe dig se, hvor du bliver nødt til at skære fliser til at passe. Kontroller alle dine skære fliser er langs kanten af rummet og hvis det er muligt, skjule dem under apparater eller møbler.

•Mix thinset. Dette gamle hus anbefaler blande en latex lim i din thinset i stedet for vand for at forbedre holdbarhed. Chuck en mixer til din boremaskine og bland thinset. Som en generel tommelfingerregel ikke blande mere end du kan bruge i to timer.

•Spread en frakke af thinset med en murske. Dette gamle hus anbefaler anvendelse af en tynd scratch lag med flade kanten så lade det har sat et par minutter før du anvender en anden lag ved hjælp af hakket kant. Anvende thinset holding murske i en 45-graders vinkel.

•Anvend en lineal som din guide til at lægge de første fliser. Brug den første række af flise som din guide til følgende rækker. Lægge en flise og tryk fast med fingrene spredt omkring midten af flisen. Give et lille twist af håndleddet at trykke på flisen i thinset. Arbejde fra midten af værelse ud mod væggene, som det anbefales i dette gamle hus.

• Lad thinset sæt natten over og anvende injektionsmørtel i morgen. Anvende injektionsmørtel med en gummi-bund float afholdt diagonal på leddene. Arbejder i diagonale strøg vil forhindre flyde fra hejse injektionsmørtel fra leddene, som det passerer hen over dem.

• Lad injektionsmørtel sidde i 15 til 20 minutter derefter aftørre rester med en fugtig svamp. Skyl svamp ofte i rent vand. Lad injektionsmørtel sidde natten over og tørre gulvet rene med en tør klud i morgen.

Tips & advarsler

  • Ifølge dette gamle hus, bør "de murske notch størrelse lige flise tykkelse."
  • Knæbeskyttere er en stor hjælp når om flise.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com