Sådan flise en lodret overflade med lerklinker

October 28

Ved hjælp af lerklinker for dine vægge tilbyder en bred vifte af stilarter, størrelser, farver og designs, baseret på typen af ler anvendes og hvor lang tid det bager. Disse fliser er ofte glaseret og struktureret til at levere en unik følelse for hver flise. Nogle fliser kan være meget tæt, så mange installatører bekymre dig om at installere dem på en lodret overflade som en mur. Men med ordentlig forberedelse behøver du ikke at bekymre sig om brikkerne falder.

Instruktioner

•Aftør ned lodret overfladen med en klud fugtet i mineralske spiritus eller en lignende opløsningsmiddel renere. Disse rengøringsmidler fjerne snavs og støv, men også eventuelle fedt, voks eller olie oprustning på overfladen. Nogen af disse forurenende stoffer kan ødelægge den måde flisen holder sig til væggen.

•Undersøg overflade for eventuelle skader. Hvis du opdager revner eller huller større end 1/8 tommer bred, lappe dem med overflade-specifikke patches. Du skal installere fliser på et fuldt stabilt underlag eller de kunne falde. Tillad alle reparation tørre fuldstændigt, før du fortsætter.

•Sæt en 1/2 til 3/4 - inch-bredt stykke træ til bunden af den lodrette overflade. Vedhæfte træet på væggen med murværk skruer, gipsskillevægge skruer eller efterbehandling negle, afhængigt af væggen. Det træ stykke behøver ikke at være høje, bare skal være bred nok til at støtte fliserne og strækker sig langs hele installationen område. Denne afsats vil bidrage til at bære vægten af fliser, mens limen tørrer.

•Mix flise mørtel og latex tilsætningsstof specifikke produkt anvisninger. Latex tilsætningsstof vil gøre mørtel lidt tykkere, så det overholder mur og fliser.

•Spread flise mørtel lige over afsatsen du installeret med et hakket murske. Arbejde i én retning med den flade kanten af murske, og derefter ridse de indskåret side tilbage gennem mørtel til at skabe små højderygge for bedre vedhæftning.

•Indstil dit første række fliser langs afsatsen. Anvende fast og endda pres på tværs af hver flise. Efter hver tre eller fire fliser er på plads, holde et niveau op til dem at sikre, at de er helt flad. Hvis det er nødvendigt, forsigtigt Tryk på fliserne på plads med en gummi mallet og trykke blok til at sikre, at den lodrette overfladen er helt flad.

•Installer afstandsstykker mellem fliser hvis det er nødvendigt at opretholde en stabil injektionsmørtel joint. Generelt injektionsmørtel fælles skal være mellem 1/8 tomme og 1/4 tommer, men det skal konsekvent mellem alle fliser.

•Klippe fliser efter behov for at passe på kanten af den første række med en flise kutter eller diamant klinge våd så. Metoden opskæring for flisen vil variere afhængigt af hvordan leret blev fyret og behandlet, så kontakt producenten eller ejerens manual hvis du har spørgsmål. Fortsætte med at lægge fliser, indtil hele den første række er indstillet.

•Indstil en række af afstandsstykker over de fliser du lige installeret for at opretholde injektionsmørtel fælles mellem rækkerne. Tillad den første række fliser at sætte omkring en time før du fortsætter.

•Spread limen og sæt den anden række fliser ligesom du gjorde den første, ved hjælp af afstandsstykker og kølle/tappe blok kombination som nødvendigt. Når den første række er delvist indstillet, kan du blot Arbejd din vej op lodret overfladen, indtil du har flisebelagt hele området. Tillad flise limen skal tørre natten over før du fortsætter.

•Tag afsats bestyrelsen og afstandsstykker næste dag. Bland injektionsmørtel og tilsætningsstoffer pr. produkt instruktioner. Spredt fuger diagonalt over flise overfladen med en gummi fuger float, arbejder i en 45 graders vinkel at tvinge injektionsmørtel i leddene.

•Aftør overskydende injektionsmørtel off ler flise overflader med en fugtig svamp. Som injektionsmørtel tørrer, buff lager haze som nødvendigt med en tør klud. Tillad injektionsmørtel tørre fuldt natten før udsætter nogen fugt overfladen.

Tips & advarsler

  • Nogle clay fliser skal forsegles efter installationen, mens nogle kommer pre forseglet. Kontakt med producenten for at finde ud af hvis du nødt til at forsegle fliserne selv.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com