Sådan flise før du installerer køkkenskabe

March 28

Remodeling eller installerer et nyt køkken er en langvarig og ofte tidskrævende proces. Forskellige elementer af køkkenet skal være installeret i den rigtige rækkefølge. Hvis du installerer dit køkken frysere først, vil det være vanskeligt at installere et flisegulv. Installere klinkegulv i dit køkken, før du installerer din frysere.

Instruktioner

•Kontrollér undergulv for at sikre det er gratis af hæfteklammer, lim eller små rester af tæppe polstring. Undergulvet er træ, eller sommetider beton, under et tæppe eller anden gulvbelægning. Fjerne noget, der kan forårsage flise skal anvendes ujævnt.

•Measure længden af rummet og bredden af rummet. Fastgør en kridtstreg midt i hver retning. Dette bør skabe et midtpunkt i lokalet.

•Lay ud flise i rummet uden mørtel. Start på den midterste linje i rummet og lægge alle de hele fliser. Sørg for at bruge 1/4-inch flise afstandsstykker mellem fliser for korrekt afstand. Du skal blot placere den "+" formet flise spacer mellem fliser som du lægge dem. Dette vil give mulighed for ensartet afstand mellem fliserne.

•Mix tynd sæt mørtel efter producentens anvisninger, som forskellige mærker kan kræve forskellige forberedelse. Anvende mørtel med en indskåret murske. Bruge flade kanten af hakket murske til at anvende det, og sikre at undergulvet er belagt jævnt med tynd sæt mørtel.

Når den tynde sæt mørtel anvendes jævnt, tryk brikkerne på plads, med afstandsstykker mellem hver flise. Kun anvende en lille mængde af tynd sæt mørtel på et tidspunkt at forhindre mørtel fra udtørring før flisen er anvendt.

•Measure kanter af rummet så at du kan skære grænsen fliser. Du bliver nødt til at få korrekte målinger for hver af fliserne, så måle omhyggeligt og husk at inkludere en spacer godtgørelse af 1/4-inch på alle sider. Markere målinger på fliserne med en blyant. Brug en tabel sav til at skære fliser. Anvende klippe fliserne på samme måde som de hele fliser. Tillad alle fliser til at tørre natten over.

•Mix injektionsmørtel ifølge producentens anvisninger. Anvende det til flise ujævnheder med en gummi float. Når først anbragt, Fjern den overskydende fugemasse med en fugtig svamp. Lad injektionsmørtel tørre i to til tre dage før du installerer køkkenskabe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com