Sådan flise Over et brusebad Pan læbe

February 19

Bruser pander er lavet af mørtel og cement og holde vand inde i bruseren og ikke på de øvrige områder af badeværelsesgulvet. Forsiden af panden har en lavvandet afsats, kaldet en LIP-pakke eller en kantsten. Når du får klar til flise brusebad, skal du også fliser indeni, udenpå og bedste af læben. Mens flisebelægning læbe er svarer til at installere andre bruser fliser, er der et par vanskelige dele.

Instruktioner

•Lay valgt fliser på gulvet foran læbe og efterlade et 1/4-inch hul mellem dem. Hvis fliserne ikke alle passer, tegn en blyant linje om dem, der kræver skæring. Placer en lige kant på blyant linjen og trække en carbide spids blyant langs linjen to gange for at score det. Fatte del af den flise, du vil fjerne bruger flise nippers og snap det. Gentag lay out og opskæringsprocessen til indersiden og toppen af læben.

•Sæt et niveau på forsiden uden for kanten af læbe i en lodret position. Kontrollere luftboble om lip fronten er perfekt vinkelret på gulvet. I mange tilfælde ikke er det, så skal du bruge yderligere thinset.

•Åbn en balje med thinset mørtel og Indsæt en indskåret murske ind i den. Øse op 1 kop af thinset og anvende det på forsiden af læben så tyndt som muligt. Tilføj derefter flere thinset på toppen eller bunden af læbe til det niveau ud vinkelret på gulvet.

•Anbring en flise hele vejen til venstre side af læben. Installere den anden flise ud for det og fortsætter hele vejen tværs over forreste del af læben. Bruge plan for at sikre, at fliserne er vinkelret på gulvet. Hvis det er nødvendigt, skal du trykke på dem med en kølle at synke dem yderligere i thinset.

•Tile på bagsiden af lip, som vender ud mod indersiden af bruseren, på samme måde at du flise foran.

•SCOOP op en anden 1 kop af thinset og sprede det over toppen af læben. Derefter afhente en flise og sprede en 1/4-inch lag af thinset på bagsiden af det. Sæt flisen hele vejen på venstre side af læben. Installere yderligere fliserne langs resten af toppen.

•Sæt et niveau på toppen fliser og sikre, at de skråner mod bruseren af 1/8 tomme. Luftboble i niveau bør være lidt off-center for hver flise. Hvis det er nødvendigt, Tryk ned forsigtigt på den bageste kant af fliser til at skabe den rigtige hældning. Denne skråning tillader vand at dræne tilbage ind under bruseren.

•Wait 24 timer og derefter indsætte en injektionsmørtel flydende i en balje med færdigblandede fugemasse. Tryk på fuger mellem fliser, fuldt ud at udfylde hullerne. Vent indtil injektionsmørtel er tør at røre og derefter tørre flise med en fugtig svamp til at fjerne overskydende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com