Sådan flise på Linoleum

October 12

Sådan flise på Linoleum

Linoleum er en type af sammensatte vinyl gulve der er typisk levet op til en undergulvet med lim. Husejere der ønsker man refinish en linoleum gulv kan vælge at installere keramik, sten eller stenbrud flise over den sammensatte gulvbelægning. Men i sådanne tilfælde skal linoleum resecured til undergulvet og flisen lagt over composite. Flisebelægning over linoleum er ikke vanskelig og er meget gerne installere over eventuelle andre undergulvet.

Instruktioner

•Tag enhver kant finish fra gulvet, molding f.eks sokler, ved hjælp af en klo hammer eller kats klo. Angiv finish til side hvis du ønsker at geninstallere dem efter flisebelægning eller kassere dem hvis du ikke vil genbruge dem.

•Rengør linoleum med varmt, sæbevand vand og en moppe. Tilføje en lille mængde af flydende vaskemiddel til varmt vand i en moppe spand. Grundigt moppe af linoleum og lad det tørre. Bruge en bærbar fan til at fremskynde tørretiden.

•Skru ned linoleum til undergulvet, ved hjælp af en boremaskine til at bore huller og skrue pistol til at installere skruerne. Typen skruer vil afhænge af dit undergulv. Bruge relevante byggeri skruer til træ eller beton undergulve. Dette vil holde linoleum fra skiftende eller kommer op under flisen.

•Sæt din fliser over linoleum med afstandsstykker mellem fliser til at bestemme, hvilke fliser skåret til at passe pladsen. Markere fliser for at skære med en blyant og skære dem med et vådt sav. Erstatte de skære fliser for at sikre, at de passer.

•Tag fliser og spredning mastiks over en lille del af linoleum, derefter lægge fliserne over mastiks limen. Begynder i midten af gulvet og arbejde udad mod væggene. Sprede mastiks i sektioner, om flise og placere en spacer mellem hver flise. Tillad mastiks tørre i 24 timer.

•Træk spacere og spredning injektionsmørtel med en murske i leddene. Tørre væk eventuelle overskydende injektionsmørtel med en fugtig klud og tillade injektionsmørtel til at indstille så længe injektionsmørtel fabrikanten anbefaler. Geninstallere væg molding eller sokler, hvis det er relevant.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com