Sådan fliser omkring brusere

March 1

Flisebelægning et brusebad stall er en noget lignende proces til flisebelægning nogen andre sæt af vægge, med et par undtagelser. På grund af tilstedeværelsen af så meget vand, er det vigtigt at caulk langs indvendige hjørner i stedet fugning, da disse er de områder, der er mere modtagelige for fugt. Du skal bruge en flise så selv for regelmæssig keramiske fliser — ikke blot en standard flise cutter — da du nødt til at skære omkring brusebad inventar. Start med en fast og solid brusebad mur af cement board.

Instruktioner

•Measure bredden af en af Brusevægge. Finde og markere midten. Tegne en lodret streg fra top til bund på det punkt, du har markeret.

•Applicer flise mastiks over bunden halvdelen af den mur, ved hjælp af en indskåret murske.

•Tryk på den laveste række fliser i mastiks, startende fra den midterste linje og bygning til siderne. Sætte afstandsstykker mellem fliserne og under dem, skabe en plads på gulvet. Skære fliser i hver ende af rækken, så ved hjælp af en flise, til at passe i hjørnerne.

Hæng den næste række fliser, startende fra den midterste linje og arbejder til siderne. Gentag denne proces, opbygning af væggen række for række, skære slutningen fliser som nødvendigt og spredning på flere mastiks efter behov. Bruge flisen saven til at skære omkring bruserør og andre forhindringer. Gøre hele væggen, og alle andre Brusevægge.

• Lad mastiks angivet til 12 timer. Fjern afstandsstykkerne.

•Spread injektionsmørtel over vægge, gå oppefra og og bruge en injektionsmørtel float. Tryk på injektionsmørtel ind i mellemrummene mellem fliser mens skrabe overfladen. Ikke injektionsmørtel mellemrum langs gulvet og i de lodrette hjørner. Tør overskydende injektionsmørtel med en afdæmpet svamp.

•Tillad injektionsmørtel til angivet til 24 timer. Køre caulk perler langs gulvet i bunden af væggen og op lodret hjørnerne, ved hjælp af en fugepistol. Lad caulk angivet til 24 timer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com