Sådan fliser omkring en pejseindsats

March 30

Der er mange sorter af pejseindsatser til alle former for brændstoffer, fra træ brændende propan eller naturgas. Pejs skær hjælp med varme og brændstofeffektivitet, samt at sikre varme behov er opfyldt med mere miljøvenlig produktion. Mens mange producenter tilbyder en pejs facade til at gå rundt et indstik, er der også mulighed for fliser omkring indsatsen dig selv, som er mere økonomisk og betyder, at du kan designe din pejs den måde du ønsker. Du kan fliser omkring mur del af din indsætte eller bruge den samme metode til at også flise en Arne foran pejsen.

Instruktioner

•Measure rummet omkring pejsen indsætte hvor du vil flisebelægning at gå og gøre en skabelon på dette område på karton og på et stykke af backerbaord. Lay pappet fladt på jorden og lægge fliser på skabelonen i det design, du vil senere overføre til væggen. Space fliser med fliser spacere og bruge edge fliserne langs den ydre kant. Enhver fliser at skulle skære forlade til den ene side.

•Score langs skabelonlinjerne af backerboard med hobbykniv, fastgør derefter backerboard langs disse linjer. Placer backerboard omkring pejseindsatsen og skrue på plads med backerboard skruer og bore. Start med hjørner først at få den i holdning, så én skrue hver 8 inches langs kanterne.

•Mix et parti af thinset mørtel, efter fabrikantens anvisninger. Startende fra bunden, anvende en ottendedel tomme lag af mørtel med håndklæde, på størrelse med to eller tre fliser. Fure mørtel med hakket side af murske. Overføre fliser fra skabelonen pap på mørtel, trykker dem forsigtigt på plads, afstand med flise afstandsstykker.

•Applicer flere thinset, arbejder langs bunden af flisebelægning område først, og derefter bevæger sig opad i rækker. Fortsætte indtil kun kant fliser og fliser at skulle skære forblive.

•Klippe fliser med våde så eller flise kuttere. Hvis du bruger en våd så, bære beskyttelsesbriller og støv maske og holde masser af vand på vingen som du forsigtigt skubbe fliserne gennem forkant. Mørtel på bagsiden af de skære fliser og placere dem individuelt, hvor de skal gå. Indstil kant fliser til sidst, sikre mørtel langs kanten fliser til god klæbende power V. Lad helbrede natten over.

•Mix injektionsmørtel som pr fabrikantens anvisninger. Anvende injektionsmørtel til flise fuger med cementmørtel float, holde injektionsmørtel float på en 45-graders vinkel til leddene. Feje injektionsmørtel i alle samlinger, så buff ud injektionsmørtel DIS med en fugtig svamp eller blød klud. Lad kur i tre dage før ved hjælp af en pejseindsats.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com