Sådan flyttes en plastik skur

February 12

Plastic skure er en metode til opbevaring af familier, der ikke har nok plads til at holde alt i huset. Disse bliver stadig mere almindeligt i USA, især i lokalsamfund med mindre boliger, såsom produceret hjem Fællesskaber i den sydlige del, hvor du kan bygge videre på din baghave.

Instruktioner

•Indstil hvor du vil flytte din stald. For eksempel, vil du enten ønsker at flytte din stald på tværs af din græsplæne eller på tværs af byen. Hvis du flytter på tværs af en fair afstand, skal køretøjet til at rumme pladsen.

•Pick op i skuret med fire til otte naboer, hvis det er lille nok. Med hjælp fra naboerne, kan du nemt transportere et lille skur på tværs af din græsplæne eller på en trailer.

•Lift ene ende af et større skur med en bil-stik, hvis du har til hensigt at flytte det over gården. Under herpå, placere en lang rullende rør med en lang, tynd blok af træ ovenpå. Rørene skal enten være længe PVC rør eller tungt vandrør.

•Lift anden enden af den store kaste og placere et rør under herpå. Skub forsigtigt skuret indtil de forreste rør når bagsiden af skuret. Tage de rør, der var i ryggen og placere den i skuret og Gentag. Hvis det gøres ordentligt, vil skuret blive fastgjort til træ og let ruller over gården. Du skal muligvis naboer til at hjælpe dig med at holde op i skuret, mens du skifte rør omkring.

•Hent yderligere udstyr til et større skur flyttes på tværs af byen, som kan veje op til 2.000 lbs. Hvis du har adgang til en gaffeltruck eller en kran, er disse den sikreste valgmuligheder til indlæsning i skuret på en trailer.

Kortindgangsdør din lokale stald selskab at forhøre sig om ansætte nogen til at hjælpe dig med at flytte den. Fordi flytter en stor stald er farlige, og du kan ikke have nem adgang til dette udstyr, er det bedst at kontakte en person, der er uddannet til at gøre det.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com