Sådan flyttes en stald

March 4

Sådan flyttes en stald

Staldene og skure bruges af en række forskellige årsager, fra at holde værktøjer og baller hø til boliger husdyr. Uanset hvad du bruger din stald for, skal du muligvis til at flytte for at gøre vejen for et nyt byggeprojekt som Husrenovering eller tilling jord til landbrug. Staldene kan variere i størrelse fra små enheder, der kan gå hus ikke mere end nogle haven maskiner og værktøjer til store enheder, der er større end de fleste folks huse. Større barn flytter kræver tunge køretøjer og faglig ekspertise. Mindre staldene, kan dog ofte flyttes med lidt planlægning og hjælp fra en ven.

Instruktioner

•Forbered for flytningen. Undersøge udvendig og indvendig af laden for tegn på revner eller opdeling i træ. Forsøg ikke at flytte en stald med betydelige revner eller ustabilitet, fordi flytter det kan forværre eksisterende strukturelle skader.

•Tøm laden af dens indhold. Flytte en stald er hårdt nok arbejde i sig selv. Ikke gøre det sværere for dig selv ved at lade heavy duty redskaber og maskiner inde mens du flytter den. Selv hvis du formår at håndtere vægten, kan dit udstyr og interiør af laden, selv blive beskadiget under transit.

•Klart en rute. De fleste staldene er flyttet på samme areal og ikke på en fjernt sted. Planlægge ruten du vil tage i stalden til at passe det i sit nye hjem. Fjerne enhver elementer af maskiner eller andre hindringer, der kan komme i din måde under flytningen og forårsage ulykker.

•Affix træ seler til studs omkring vinduer og dørramme på din stald at styrke den. Dette øger odds for din stald opholder sig intakt under flytningen.

•Fit et brækjern i nederste hjørne af din stald. Rejse i laden med brækjern og har en ven passer en donkraft under laden som du holder det. Passer stik i andre hjørner på samme måde, så laden er hævet over jorden.

•Slot flere metal polakkerne under laden. Der bør være nok poler til at fylde hele bunden af laden. Sted tre eller fire polakker foran stald samt nedenunder.

•Flyt laden. Dette er den komplicerede del, men kan gøres hurtigt og smertefrit med en lille organisation. Spørg din ven til at stå bag laden og afhente metal polakkerne, når du skubber det fremad. Din ven skal fortsætte med at tage polakker bag laden og sætte dem i front for at sikre, at det har en konsekvent, rullende bevægelse. Skub langsomt til at sikre, at din ven kan holde.

•Fit stik til hver af de fire hjørner af laden, når du har nået din destination. Fjern hver af polakker under laden. Fjerne stik én efter én og sænke laden til jorden...


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com