Sådan flyttes en stikkontakt efter flisebelægning

August 22

Sådan flyttes en stikkontakt efter flisebelægning

Du finder muligvis ud efter din flisebelægning job er fuldført vores nuværende outlet placering er for tæt til din vask eller for langt fra et apparat, det skal være ud for. Mens du kan være ked af at du skal rive ud flisebelægning du bare sætte i, du virkelig behøver kun at fjerne to stykker af fliser - fliser hvor forretningen vil blive placeret til og den anden fra hvor forretningen lå.

Instruktioner

•Tag forretningen dække ved at skrue den lille skrue midt i forretningen. Dette vil give dig adgang til stikkontakten, selv.

•Chisel ud af injektionsmørtel fra omkring den flise, der har outlet i øjeblikket i det ved hjælp af hjørnet kanten af den spartel. Hvis du er omhyggelig med at undgå at bryde flisen, vil du kunne genbruge det, blot at skifte stikkontakt flise til flise hvor forretningen vil blive placeret.

•Drej off den elektriske strøm i området hvor du arbejder. Dette kan gøres på hovedsikring panel af dit hjem. Hvis det er en nyere hjem, mærket sikringen. For at slå det fra, alt du skal gøre er skifte sikringen fra "On" til "Off".

•Træk flise forsigtigt ud af injektionsmørtel seng ind som det er angivet og derefter bestemme, hvor stutteriet er placeret som den elektriske boks er knyttet. Studs er generelt placeret på 16-tommer Centre. At finde flisen bag som stud skal du ligger, måle langs væg mod hvor du ønsker stikkontakten placeret i 16-tommer intervaller. En stud finder enhed kan støtte i dette. Når du finder hvor stutteriet er på, skal du fjerne den flise, hvor du vil installere stikkontakten på samme måde som du fjernede den første flise.

•Fjern de skruer, der holder den stikkontakt på plads inde i boksen elektriske, derefter trække forretningen ud af boksen for at give dig adgang til den elektriske ledning. Hvis du vil fjerne outlet, løsne de skruer, der holder conduit op på ledningen og wiren vil simpelthen komme løs.

•Klippe en adgang hul i drywall nedenunder flise til installation af outlet elektrisk boks i den nye placering, som er størrelsen af den elektriske boks i den gamle placering. Brug en sikkerhed kniv til at skære igennem drywall og fjern derefter boksen outlet elektriske fra den gamle placering ved at skrue det fra stutteriet, det er fastgjort. Som med flisen, sig selv, kan hvis du fjerner den forhenværende sig omhyggeligt, det genbruges.

•Beregn rute den elektriske ledning fra den gamle placering til den nye placering. Du kan finde, at du nødt til at gøre dette ved at bore et hul igennem en stud i mellem de nye og gamle placeringer. For at opnå dette, skal du bruge en boremaskine monteret med en lang rækkevidde borehoved. Smule vil tillade dig at bore i stud i en vinkel, så at du ikke behøver at fjerne flere fliser end nødvendigt.

•Straighten en wire pels bøjle og derefter fodre det gennem hullet du boret så at du kan nå det gennem begge huller i fliser væg. Løkke ende rundt, der vil være tilsluttet stikkontakt til at oprette et nåleøje, hvori den elektriske ledning kan være gevind. Bøje kanalen ned stramt så at det vil passe gennem adgang hul du boret og derefter trække det gennem hullet og mod den nye outlet placering.

•Træk den elektriske ledning ud af væggen i den nye stikkontakt placering, derefter installere det elektriske felt ved at skrue det til stud støder op til outlet hul.

•Sæt den elektriske ledning ledninger til outlet, derefter montere outlet i det elektriske felt. Når dette er gjort, skal du geninstallere fliser. Flisen, der holdt outlet bør nu være placeret i den nye stikkontakt placering, mens solid flisen bør være placeret, hvor forretningen havde tidligere været placeret. Injektionsmørtel dem på plads, svamp off overskydende, så tillader injektionsmørtel til at tørre helt, før du fortsætter. Du kan dog slå den elektriske kraft tilbage på på dette tidspunkt.

•Installer forretningen dække på stikkontakt at fuldføre installationsprocessen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com