Sådan flyttes et komfur

August 11

Sådan flyttes et komfur

Du skal muligvis flytte et komfur, hvis du køber en ny, eller hvis du nogensinde nødt til at rense bag den, du i øjeblikket egne. Bevæger sig sådan et stort apparat kan være vanskelige og farlige hvis forsøgt uden ordentlig sikkerhed og planlægning. En lille brændeovn at funktioner to brændere normalt kan flyttes af én eller to mennesker uden udstyr, men større ovne, der har fire eller seks brændere vil kræver brug af en dolly.

Instruktioner

•Grasp forsiden af ovnen, og skub det ydre et par fødder. Frakoble sin netledning og skru gas linjen. Du skal slukke gas linje før du afmonterer det fra komfuret. Gas linje spærreventil er i nærheden af Gasmåler; der kan også være en appliance spærreventil på linjen gas forbundet til komfuret. Slå værdien til "Off" position.

•Skub ovnen ind i midten af rummet for nem adgang. Bruge to personer, hvis ovnen er meget tung eller ikke har hjul. Skub ovnen ind i det nye område, hvis du blot flytter det et par fødder.

•Lift kanten af ovnen mens en anden person glider en dolly under det én gang det er væk fra væggen. Lavere ovnen på dolly. Selv hvis din brændeovn har nok et hul til at glide en dolly under det uden at løfte, bør du stadig skub apparatet væk fra væggen for at undgå mulig beskadigelse af nærliggende kabinet og bordplader.

•Sno en skralde strop omkring både ovnen og dolly. Spænd det indtil brændeovnen er fast strapped til dolly.

•Tip komfur mod håndtaget af dolly som en anden trækker dolly. Hjulet dolly til den placering, hvor ovnen er flyttes.

•Laveste dolly omhyggeligt. Fjerne ratchet strop. Tip komfur fra dolly, så skub dolly ud fra under ovnen. Skub komfuret på plads.

Tips & advarsler

  • Placer et ark af pap under ovnen, når det er væk fra væggen ved deponering komfur til den ene side, glide ark under, så deponering anden siden og wiggling det op på pap; Dette vil beskytte dine gulve mod eventuelle skader. Du kan derefter glide ovnen til en ny placering på tværs af rummet eller huset uden at bekymre dig om din gulvbelægning. Fjerne pappet ved at vende den proces, du brugte til at placere den under. Skub brændeovnen i dens nye placering efter at fjerne pappet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com