Sådan flyttes Honey Bee nældefeber

September 27

Sådan flyttes Honey Bee nældefeber

Tage ekstra speciel pleje af din honningbier under transport. Flytte bier kan være meget stressende for bierne og de kan nemt blive syg og dø, hvis du ikke flytter hive den korrekte afstand f.eks du undlader at give ordentlig ventilation under transport. Grab en partner for dette job for at mindske risikoen for at droppe eller ellers fare staderne.

Instruktioner

•Decide hvor langt du planlægger at flytte bier. Den generelle regel er "mindre end en fod, mere end en mile" Flytte bier små afstande--kan en fod eller mere fra deres nuværende placering--alvorligt forvirre dem, får dem til at miste overblikket over indgangen hive i deres søgen efter det i sin tidligere placering. Flytte dem mere end en mile--to miles er bedre--tvinger dem til at orientere sig omkring den nye hive placering.

•Flyt bier i vinteren, når befolkningen er lavt, eller om natten eller på en kølige, regnfulde dag når bierne ikke flyver.

•Brug et stykke foldet vinduet skærmen for at lukker indgangen til Bikuben. Forsegle alle revner med gaffatape.

•Brug hive hæfteklammer til at fastgøre den dybe super og lavvandet super sammen, derefter fastgøre supers til det nederste kammer.

•Lift hive forsigtigt--ved hjælp af en anden person--ind i en lastbil seng eller trailer. Anbring bikuben så kamme kører parallelt med vejen. Dette vil holde bier fra at blive knust i transit. Binde nældefeber tæt med løb løbsk slips-nedture. Kontroller, at bistaderne er ordentligt ventileret som du flytter dem, især hvis du planlægger at have dem i transport til mere end en time.

•Anbring hives i deres nye placering og åbne indgange, så bierne kan udforske og få komfortabel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com