Sådan flyttes på tværs af landet

August 27

Flytning i hele landet kan være en skræmmende udfordring. Afhængigt af hvor mange penge du har tilgængelig for flytningen og hvor mange ejendele du ejer, der er flere muligheder. Du kan flytte hver pind af møbler dig selv i en lejet flytter lastbil. Du kan leje en flyttefirma til at gøre alle de tunge løft for dig. Eller du kan virkelig starte på en frisk, overlade alt men dine vigtigste elementer og ganske enkelt slå vejen!

Instruktioner

Sådan flyttes på tværs af landet

•Tag lager. Du kan have møbler eller køretøjer, der er simpelthen ikke værd at flytte. Identificere hvad du kan give væk eller sælge. Du muligvis til at udligne de bevægelige omkostninger ved at sælge nogle af dine ikke-væsentlige ejendele.

•Tag fotografier af alt værdifulde for dig. Uanset om du flytter det selv eller betale et flyttefirma, vil dette være nyttigt for forsikring poster i tilfælde af noget bliver ødelagt eller beskadiget i transit.

•Kontrollér en liste over alt, hvad du helt sikkert tager med dig. Dette bør give dig en idé om hvor meget plads du skal slæbe alt. Du skal bruge masser af kasser og emballage til sikkert flytte alle dine skrøbelige ejendele. Hvis du har noget stort og værdifuldt, såsom et klaver til at flytte, overveje kræver en specialitet mover for den pågældende vare.

•Sammenligning priser uanset om du er på udkig efter et selskab til at gøre det hele, eller planlægger at leje en bevægende lastbil. Få detaljerede skriftlige vurderinger fra flytter virksomheder og kun beskæftige sig med etablerede virksomheder. Læs med småt og se referencer. Nogle gange er det billigste tilbud ikke den bedste deal. Hvis du planlægger at køre den bevægelige lastbil og trække dit køretøj, Sørg for der er forsikring til at dække dit køretøj.

•Vurdere bilen hvis du planlægger at køre. WilI det være pålidelige på en 2,000-plus mile rejse? Vil det være i stand til at trække et andet køretøj eller en trailer? Hvis afgørelsen kommer til kroner og øre, beregne din gasomkostninger samt. Hvis du har et lastet køretøj eller du bugsering noget, kan dit brændstofforbrug stige dramatisk. Have en mekaniker kontrollere alle væsentlige, før du forlader. Planlæg at tage det let og langsom, hvis du bugsering noget store eller tunge.

•Kontrollér vejret. Afhængigt af tid af året og den retning, du rejser, kan du løbe ind i nogle vilde vejr eller dårlige vejforhold. Hvis du vil gå over bjergpas eller på tværs af de sydlige ørkener, forstå at vejrforhold kan ændre sig dramatisk. Bære en detaljeret road atlas, der viser exit numre og resten stop steder. Planlægge din rute med nogle tanker om, hvor du vil stoppe om natten. Holde telefonen celle opkrævet eller købe en biloplader, hvis du ikke har en.

•Don't glemme dit kæledyr. De fleste hunde er forholdsvis let at rejse med, men sørg for dine kæledyr har sikker kraver og identifikation tags. Bære robust snore og kasser til rejsen. Flyve dit kæledyr kan være en mulighed, hvis du eller en betroet ven kan være på den anden ende til at samle dem op. Kalde flyselskaber for deres regler og priser for flyver en pet hvis bringe dem på langrend-drevet ikke er en mulighed.

Tips & advarsler

  • Overveje alle muligheder: du kan flytte nogle af din husstand varer selv og leje et flyttefirma for store emner; Du kan muligvis at hverve venner og leje en anden flytter lastbil; eller du kan gøre to ture dig selv for at flytte bilen og køre en bevægende lastbil.
  • Kontrollere omdømme og Better Business Bureau programoversigter for enhver flyttefirma, du overvejer.
  • Ikke trække mere med dit køretøj, end det er normeret til; Du kan ødelægge din transmission.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com