Sådan flyttes slagger byggesten

November 18

Sådan flyttes slagger byggesten

Flytte aske blokke tager en masse energi og præcis planlægning, hvis du flytter et stort antal. Da hver cinder blok vejer fra 15 til 20 pounds, skal du mere end én person, hvis der er over 100 blokke. Venner får arbejdet gjort hurtigere.

Instruktioner

•Få hjælp. Jo flere mennesker du nødt til at hjælpe med at flytte aske blokke, bedre og hurtigere vil det være. Medbring et par venner, eller ansætte nogle teenagere til at hjælpe dig med at få dem fra punkt A til punkt B. Hvis du har problemer med at finde folk til at hjælpe dig med at flytte aske blokke, finde en labor service i dit område og bede om at ansætte et par folk for dagen.

•Brug kraftige handsker, og bruge en trillebør eller dolly til tote aske blokke fra uanset hvor de er placeret på sengen af en pickup truck. Transporterer dem én efter én bliver trætte dig ud og kunne tage timer.

•Bend dine ben mens du løfter aske blokke. Iført en tilbage bælte er også en god idé. Hvis du ikke tager forholdsregler, når du løfter, kan du nemt skade din ryg.

•Stack blokke i rækker fem i pick-up truck, afhængigt af størrelsen af din lastbil. Sørg for at du ikke stable dem mere end fem high, som kun ti af dem vil veje over 100 pounds. Dette vil også gøre det lettere for dig og de mennesker, der hjælper dig med at læsse dem.

Uddelingen af slagger blokke i pick-up korrekt med et reb, så de ikke flytte og ubalance belastningen. Krydsmønster rebet over toppen af det hele belastning af aske blokke. Sikre rebet stramt, og sørg for der er ingen slæk på alle.

Tips & advarsler

  • Løfte og bære kun én slagge blok ad gangen for at mindske chancerne for konsumption eller skade.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com