Sådan foranstaltning for to Tier skab opbevaring

February 13

Standard skabet har en rod bygget sammen med masser af plads ovenfor. Selv om der er en hylde over stangen, er der stadig normalt masser af plads over, før du når loftet. Ved at oprette en tvedelt skab, kan du bedre bruge pladsen til opbevaring. I gennemsnit én person skal have et skab plads på 48 inches til at hænge tøj. I stramme kvartaler, kan du fordoble op et skab til at tjene tøj opbevaring savn af to personer.

Instruktioner

•Measure 45 inches op fra gulvet og markere sidevæggen vandret. Dette er mængden af plads til at hænge skjorter, bukser (foldet i halve) dragter, bluser og nederdele. Den eneste ting, der ikke er plads i denne plads er gaden kjoler og længere frakker.

•Measure 12 inches ud fra bagvæggen, langs linjen 45-tommer, du oprettede i trin 1. Du skal installere hardware som at hænge lavere closet stangen på dette punkt. Gentag de samme målinger til den modsatte side af skabet.

•Sæt din måling tape på gulvet i skabet og måle op 90 inches. Markere sidevæg på 90-tommers højde for den anden stang. Dette er blot lidt mere end den standard rækkevidde for en person af 5 fødder, 8 inches.

•Measure 12 inches ud fra bagvæggen, langs den 90-tommer linje du trak i trin 3. Dette punkt er hvor du vil placere din anden stang i to differentieret skabet. Gentag processen på den modsatte sidevæg.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com