Sådan foranstaltning til Lamelgardiner sidder inde i en vindueskarm

September 28

Sådan foranstaltning til Lamelgardiner sidder inde i en vindueskarm

Lamelgardiner er velegnet til brug i en vinduesramme. Når den åbnes, stak de til en lille plads, forlader de fleste af den eksponerede vinduet. De giver privatliv når lukket og er kompatibel med de fleste indretning stilarter, at være særligt velegnet til kontor og faglige miljøer. Lamelgardiner findes via kataloger, online, vindue der dækker specialister og i de fleste big-box, gør det selv-butikker i en bred vifte af priser. Stoftyper af Lamelgardiner er ikke justerbar, så nøjagtig måling er afgørende. Af følgende professionelle måleteknikker, kan du få det rigtige.

Instruktioner

•Kontrollér kravet om minimum vindue dybde i blinds, du overvejer. Hver producent har installation standarder, tilgængelige på emballagen, gennem detailhandleren eller online. Flush mount dybden er minimum dybden kræves for blinds passer fuldstændig til rammen, den forreste flush med væggen. De fleste blinds vil også have en indvendig mount minimumskrav, som vil tillade blinds at blive installeret, men de vil projektet ud ind i stuen, forbi rammen. Hvis du ikke har valgt en blind, brug 2 inches for indersiden montere og 3 inches for flush-mount minimumsdybde kræves.

•Draw en skitse af vinduet. Optage målinger på skitsen. Hvis du gør det, vil der ikke kunne glemme en måling eller vende bredde og længde og bestiller den forkerte størrelse.

•Look på vinduesrammen til at bestemme hvor blinds vil blive installeret. Mange vinduer har en stepped casing; der kan være en eller flere trin mellem forreste del af vinduesrammen og glas. Det er bedst at installere blinds mod forsiden af vinduet, foran alle skridt, hvis det er muligt.

•Anvend en 1-tommer-dækkende metal målebånd, markerede i trin på 1/8 tomme eller mindre. En metal tape det brede bliver modstandsdygtige over for bøjning når udvidet, at holde målingerne mere nøjagtigt.

•Measure dybde af vinduesrammen på installationsplaceringen til at sikre, at der er nok dybde til at montere blinds. Registrere denne måling på skitsen som "Dybdemålingen."

•Measure afstand fra den indvendige side af vinduesrammen ved installation er placeringen øverst i vinduet til installationsstedet i bunden af vinduet. Måle den venstre side af vinduet, center og højre side og optage disse målinger til den nærmeste 1/8 tomme, på skitsen. Af disse tre målinger, vælge den mindste, cirkel det og skrive "længde" ved siden af. Dette er den samlede længde af blinds.

•Measure bredde af blinds, fra inde i vindueskarmen på installationsstedet i venstre side til højre side. Måle på toppen, midten og bunden. Optage disse målinger på skitsen. Cirkel de mindste måling og skrive "bredde" ved siden af. Dette er den samlede bredde af blinds.

•Indstil stil åbne for din blind: center split eller højre- eller uafgjort. Splits center åbner i midten og de blinde stakke på hver side. Højre eller venstre lodtrækningen stakke alle blinde til højre eller venstre. Skriv dette på din skitse som "stak venstre, stakken lige eller center split."

•Decide hvor snorene skal hænge, til venstre eller højre for blinds. Skriv dette på din skitse som "snore venstre eller højre."

•Bestil dine blinds fra målinger på din skitse. Alle lodret blinde virksomheder vil gøre deres egen fradrag for hardware. For at bekræfte dette, fortælle order desk, at disse er "stramme" målinger med ingen fradrag. Hvis du køber fra en hylde, læse de måling instruktioner inkluderet med blinds at lære hvilke fradrag du skal tage for hardware.

Tips & advarsler

  • Nøjagtighed til 1/8 tomme er vigtig. Blinds kan nogle gange skære ned men aldrig gjort større.
  • En fordel ved bestilling fra en specialitet forhandler er hvis giveren får en fejl i måling, forhandleren er ansvarlig, og udskiftningen vil være forhandleren 's omkostninger, ikke din.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com