Sådan foråret op dit badeværelse interiør

May 8

Sådan foråret op dit badeværelse interiør

Vinteren er gået og det er tid til at give dit badeværelse interiør en lysere, friskere føler. Foråret op dit badeværelse på ingen tid med disse enkle, overkommelige badeværelse udsmykning idéer, der kan bære dit look fra forår til sommer.

Instruktioner

•Ingen-rod og dyb rense dit badeværelse. Holde dit badeværelse counter top som rod fri som muligt. Gøre en dyb forårsrengøring af din hele badeværelset og omorganisere din frysere, hvis nødvendigt.

•Den første badeværelse udsmykning idé er at få en ny håndklæde, der vil tilføje et stænk af frisk forår farve til dit badeværelse indretning farver. Prøv at vælge en farve, der vil føle lys og fjedrende, men også vil tage dig ind i sommeren også. Jeg kan godt lide krikand eller aqua farve. Hovedet til din lokale TJ Maxx, Marshalls eller Ross for at få din nye foråret håndklæde til en lav pris. Tilføje en gratis farvede håndklæde til at lægge over dine vigtigste håndklæde. Jeg valgte beige, fordi kombinationen minder mig om stranden.

•Freshen op dit badeværelse indretning farver med nogle muslingeskaller. Du kan bruge enhver glasbeholder liggende og fyld den med muslingeskaller eller havet glas til at tilføje farve. Jeg har lige fundet en stor konkylie og sætte det på disken. (Hvis du ser Oprah, du sandsynligvis kender hendes bedste ven designer Nate anbefaler altid, at have muslingeskaller eller noget fra havet i hvert værelse).

•Tilføj en frisk duft. Find en frisk duftende reed diffuser eller stearinlys, som du kan sætte i badeværelset. Dette vil kvikke dig, hver gang du går i.

•Nu at opfriske dit brusebad oplevelse, gå ud og udvælge en frisk ny forfriskende brusebad vask, der vil kvikke dig op og minde om solrige varm gange. Min personlige favorit er af Bath og Body Works, True Blue, har brug for en Margarita? Det gør bare mig til at føle lys og glad.

Tips & advarsler

  • Hvis du bliver træt af at have den samme brusebad gardin farve eller stil, og det holder dig fra at ændre op de andre farver i dit badeværelse, overveje at bare bruge en klart badeforhæng. Du kan bruge en klart bruser liner med et klart badeforhæng med et simpelt mønster, der vil være let at overgang gennem årstiderne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com