Sådan forberede omvendt osmose vand

December 6

Sådan forberede omvendt osmose vand

Omvendt osmose er en vandfiltrering metode. Det er ikke for alle; mængden af spildevand er høj, og det tager tid for processen med at gøre vand klar til brug, så hvis du forsøger at bruge for meget vand på én gang, du kan stå uden vand at bruge. Hvis du beslutter dig for omvendt osmose er for dig, er der test til at udføre på din vandkilde, før du kan installere et omvendt osmose system.

Instruktioner

•Soften dit vand. Omvendt osmose maskiner vil holder længere og fungerer bedre i blødt vand. Vandblødgøringsapparater og salte nødvendig for at blødgøre vandet, kan købes hos de fleste husholdningsapparat producenter. Leje en velrenommeret blikkenslager til at hjælpe dig med at installere afkalker, medmindre du er meget fortrolig med dit hus VVS og ved hvor meget calcium dit område vand har. Kontroller altid garanti og legitimationsoplysninger, før du vælger en afkalker og blikkenslager.

•Filtrate din vandet for partikler. Omvendt osmose systemer vil ikke fjerne partikler som skidt fra dit vand, så installere en partikelfilter vil holde omvendt osmose system, og dit drikkevand, ren. Erstatte (eller ren, hvis dit filter er genanvendelige) partikelfilter regelmæssigt for at holde vandet fri for snavs.

•Installer en carbon filter (eller har en installeret) til at fjerne klor og forurenende stoffer i dit vand fra kilder som radongas og pesticider. Bruge en vand-test kit til at bestemme de forurenende niveauer i dit vand før det besluttes hvordan magtfulde et filter, skal du, som jo stærkere filter, jo højere pris.

•Test vand fra omvendt osmose systemet regelmæssigt efter installation, især for nitrat, fosfat og klor. Efter et bestemt antal gallon er blevet filtreret, skal du muligvis vedligeholdelse. Check hvor mange gallon per system med producenten, og hvilken slags test, de foreslår for dit område og valgte omvendt osmose system.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com