Sådan forbereder Clematis til vinter

August 11

Sådan forbereder Clematis til vinter

En del af Ranunkelfamilien familie, clematis har hundredvis af arter, som vokser overalt i verden. De fleste clematis arter er hårdføre planter, der kan nå en højde på 30 inches. Planten kan blomstre rigeligt i de varme sæsoner og trives i fuld sollys. Din clematis kan trives i mange år, hvis det modtager korrekt tilberedning, håndtering og pleje, når at blive klar til den barske vintermåneder.

Instruktioner

•Klart området omkring din clematis. Du vil være i stand til at dække dit anlæg adskilt fra andre buske, træer og planter. Fjern eller trimme væk andre planter, der vil forstyrre clematis er daekket eller der vil forhindre dig i indpakning enkelte knopper.

•Sno blomsten knopper med majs stilke eller stykker af jute. Hvis du bor i et område, hvor du ikke få nedfrysning vintertemperaturer, så du behøver ikke at indhylle blomsterknopper, som clematis er kolde-hardy nok til at overleve afkøling temperaturer. Hvis du bor i et område, der får frysning vinter vind og temperaturer, wrap knopper for at beskytte blomsterne. Indpakning med majs stilke eller jute vil beskytte blomsterknopper, samtidig med at den giver mulighed for tilstrækkelig luftcirkulation.

•Sæt stedsegrønne grene eller halm på jorden ovenfor rodsystem, ligesom du ville gøre med barkflis. Dette vil give ekstra isolering og beskyttelse for at forhindre roots fra frysning.

•Bury en potteplanter clematis i din havejord. Du kan begrave det, mens det er stadig i puljen at beskytte rodsystem fra frysning. Gør dette kun hvis du ikke kan tage en potteplanter clematis indendørs eller i en garage.

•Kapacitet jorden omkring clematis moderat hele vinteren. Du vil aldrig jord at være våd eller sidder vand oven på den jord, der kunne fryse, men du bør undgå at lade jorden tørrer ud helt. Clematis bliver hvilende i løbet af vinteren og vil ikke brug for meget vand, men hvis du føler jorden og det er meget tørt, vand det, indtil det er fugtig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com