Sådan forbereder et Cement gulv til keramiske fliser

March 4

Sådan forbereder et Cement gulv til keramiske fliser

En af de mest vigtige ting at vide, før du installerer gulv fliser på beton er hvor gammel gulvet er. Beton skal være gennemhærdet for mindst 24 dage før det kan være flise. Indtil da er det ikke fundet fuldt stabiliseret. Efter at du kigger på rengøring, nivellering og tilføje en sealer før flise installationen kan påbegyndes. Hvert trin er arbejdskrævende, men det vil være værd at sikre, at din flisegulv vil vare i årevis.

Instruktioner

•Rengør overfladen af betongulv med TSP, tri-natrium fosfat. Blandes med vand og bruge en stiv børste til at fjerne fedt, olie og snavs. Skyl godt og grundigt tør.

•Sørg for at gulvet er niveau. Køre en målestok over gulvet på kanten til at se om der er nogen lav eller høj steder. Købe en selvstændig leveler. Den indeholder særlige blødgøringsmidler og vil niveau selv. Selvstændig leveler virker på gulve ud af niveau fra 1/16 tommer til 4 inches.

•Hvis der er revner i cementen, derefter installere et isoleret membran. Dette fjerner stress, hvis konkrete bevæger sig, og vil buffer fliser over det fra revner. Spredt thinset mørtel over overfladen af beton omkring 18 inches på begge sider af revnen. Fastsætte en 30-tommer bred isolation membran og tryk den ind i thinset med en murske. Arbejde det godt indtil thinset squishes ud langs kanten. Fjern overskydende mørtel eller fjer det ud på gulvet.

•Applicer et konkret sealer over den rå beton. Dette giver en ensartet overflade for thinset at obligation til og fungerer som en dampspærre for fugt stiger op gennem beton fra jorden nedenfor.

Tips & advarsler

  • Læs anvisningerne på pakken af tsk for blanding og anvendelse. Bære øjet beskyttelse og gummi handsker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com