Sådan forbereder glans maling til malerarbejde

February 15

Sådan forbereder glans maling til malerarbejde

Maleri over blanke overflader præsenterer ét problem: den meget ting, der skaber glans gør overfladen mindre porøse og sværere for en ny frakke af maling til at holde sig til det uden peeling, boblende eller revner. Om overfladen du vil genfremstille er semi-gloss eller højglans, bliver du nødt til at "take down" glans ved slibning eller ved hjælp af en kemisk deglosser. Slibning er hårdere arbejde, men sikrere for miljøet end at bruge barske kemikalier.

Instruktioner

•Spread ud af en tarp at dække møbler, tæpper og gulve. Sætte på en støvmaske og beskyttelsesbriller beskytter dig selv fra maling og puds partikler.

•Sand væg fra top til bund, arbejder i glat, selv slagtilfælde fra loftet til baseboard. Arbejde i 2 - 3-fods sektioner. Du behøver ikke at slibe hver bit af glans fra glans maling; bare rå det jævnt.

•Vacuum på væggen med en blød børste og slange vedhæftet fil til at suge op støv og maling partiklerne, når du er færdig slibning. En støvsuger med mikrofilter er ideel til denne opgave. Afslut ved at tørre væg overfladen med en fugtig klud til at afhente noget, der er tilbage.

•Pour en tredjedel af kan primer til en maling bakke. Skære hjørner, loft linje og baseboard linjer med en 3-tommer trim pensel. Vaske ud den trim pensel og sæt det til side til tørre.

•Drej maling rulle gennem primer i bakken indtil det er godt belagt. Rulle det op på væggen i lang, glat, krydser strokes for ensartet dækning. Primeren vil danne en obligation med den slidt wall nedenunder og oprette en klistret overflade for at hjælpe din topcoat klamre.

Tips & advarsler

  • Sætte maling-dækket pensler i genlukkelig plastposer, hvis du ønsker at bruge dem på en anden væg senere. De vil holde uden stivhed i op til to dage på denne måde.
  • Ventilere arbejdsområde korrekt når ved hjælp af maling, primere og slibning udstyr. Åbne vinduer og døre, og tænd fans til at holde luft bevæger sig.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com