Sådan forbereder marmor til ru VVS

November 30

"Rough VVS" refererer til hele af VVS-installation, herunder affald og forsyning linjer, der opstår forud for efterbehandling procedurer på en bygning, som maleri. Området nær VVS kræver forberedelse før røret eller vand line installation at beskytte det mod vandskader og holde det i den bedste betingelse muligt. Marmor er en skrøbelig sten, der kræver regelmæssig vedligeholdelse for at holde det ser sit bedste. Korrekt forberedelse af marmor tællere eller overflader før ru VVS installation beskytter dem mod skader.

Instruktioner

•Wash marmor med en blanding af varmt vand og en dråbe af flydende opvaskemiddel påføres med en blød svamp. Dette fjerner skidt og snavs uden at beskadige marmor. Undgå at bruge kemiske opløsningsmidler eller wire børster, der kan beskadige marmor.

•Applicer en sealer til marmor med en pensel eller rulle til at beskytte overfladen mod vand infiltration, mens VVS er installeret. Sealer fylder porerne i marmor til at forhindre fugt i at komme ind i den. Sealer beskytter også marmor fra pletter under ru VVS-processen. Når den første pels tørrer, anvende en anden frakke for de bedste resultater.

•Dæk marmor med en presenning, mens du arbejder på VVS, til yderligere at forhindre pletter eller skader.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com