Sådan forbereder til installation udendørs Jacuzzi

July 19

Installere en udendørs jacuzzi badekar kan tilføje reel værdi til dit hjem. Selvfølgelig, er det også et fantastisk sted at slappe af i slutningen af dagen. Når du har besluttet at købe og installere din jacuzzi, er det nødvendigt at forberede installationen.

Instruktioner

•Indstil hvordan får du din jacuzzi badekar til det websted, hvor det vil blive installeret. Jacuzzi badekar er temmelig store, så vil du ønsker at måle den plads du har til din side værftet, porte, du nødt til at passere gennem, alley adgang og træer eller andre hindringer, der kan blokere adgang. Levering selskaber har særlige krav til byggemodning, så sørg for at tjekke det ud først.

•Locate din vigtigste vand levere og se hvor det er i placering til din nye jacuzzi tub installation. Vandforsyning kan have til at køre til din jacuzzi tub placering.

•Forbered et betonfundament for din jacuzzi badekar. Dette kan være en gårdhave plads, som du allerede har eller skal du oprette en ny betonunderlag for din jacuzzi badekar. Tror af, hvor nemt det er at få adgang til dit hus. Eller måske vil du det sat tilbage længere så at du har nogle personlige oplysninger.

Du kan medtage nogle plads til at sidde ved jacuzzi badekar. Måske du har en lille gårdhave sæt eller endda plads til et par plantageejere. Overveje alle disse faktorer, når du planlægger din konkrete gårdhave størrelse.

•Installer eventuelle elektriske ledninger eller rør der er nødvendige for din jacuzzi badekar. Rådføre sig med en entreprenør eller autoriseret elektriker for præcise oplysninger. De fleste jacuzzi bøtter kræver deres egen GFCI beskyttede outlet boks. Dette kredsløb er ofte en dedikeret kredsløb køre fra de vigtigste panel.

•Decide hvor du vil udendørs belysning eller en udendørs højttaler ordning. Disse er yderligere elementer til at planlægge før din balje ankommer på stedet.

•Kontroller dine dæk udhæng. Jacuzzi badekar er generelt omfattet af et dæk eller en slags permanent overhæng. Dette vil forhindre vejr elementer fra beskadige din nye jacuzzi badekar. Du skal muligvis have en slags beskyttelse bygget til at dække din jacuzzi badekar.

Tips & advarsler

  • Det er en god idé at have en landskabsarkitekt, professionelt design jacuzzi site for dig. Så ved du, alle detaljer vil blive taget hånd om.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com