Sådan fordybning et kabinet

November 22

Sådan fordybning et kabinet

Indfælde et kabinet er et effektivt middel til økonomisering din lagerplads. Ved at bygge et kabinet direkte ind i væggen, vil du spare værdifuld gulvplads. Køb opbevaringsenheder fra en møbler forhandler kan være ganske dyre; Du kan spare en masse penge ved at bygge din egen forsænket kabinetter ved hjælp af billige byggematerialer som krydsfiner eller medium-density fiberboard.

Instruktioner

•Anvend en stud finder til at finde studs i væggen hvor du vil installere din forsænket kabinet. Mark positionen af studs på væggen let med blyant. Afgøre, hvilke to studs, du ønsker at bygge kabinet mellem, og klart markere deres position på væggen.

•Anvend en meterstick og en plan for at trække to lige, lodrette linjer på væggen for at afgrænse siderne af skabet. Justere disse linjer med indvendigt kanter af de to studs du bare ligger. Længden af linjerne vil bestemme højden af din fryser.

•Tilslut to lodrette linjer med to vandrette linjer, der vil tjene til at afgrænse top- og bundkanterne af din fryser. Brug plan for at holde dine linjer lige. Når du er færdig, skal du have en rektangulær skabelon trukket på væggen i blyant.

•Reference blå-udskrifter til dit hjem til at sørge for der er ingen wire eller rør kører mellem studs hvor du vil installere din fryser. Hvis du ikke har blå-print, skære en lille firkant ud af drywall bruger en gipsvæg så og bruge en lommelygte til at kigge ind i væggen for at kontrollere, om ledninger og rør.

•Align spidsen af en gipsvæg så med centrum af en af de vandrette linjer trukket på væggen. Forsigtigt trykke håndtaget af saven til at drive spidsen af bladet gennem drywall. Når bladet har passeret drywall, flytte saven frem og tilbage i en savning bevægelse, skære gennem drywall langs alle fire blyant linjer.

•Indstil stykke af drywall du bare skære ud til side. Mål bredde, højde og dybde i rummet mellem væggen studs til at bestemme dimensionerne af din forsænket kabinet.

•Anvend en cirkulær så for at skære et ark af 1/2-tommer krydsfiner til måling af bredde og højde af din fryser. Stå dette ark af krydsfiner oprejst inde vægplads til at tjene som bagpanelet. Drive negle fra en sømpistol gennem kanten af panelet i væggen for at vedhæfte det.

•Klippe to stykker af 1/2-tommer krydsfiner, ved hjælp af en rundsav, svarer til de bredde og dybde målinger du tog tidligere. Disse bestyrelser vil være prima og nederst bedømmelseskomite for din fryser. Brug Dybdemålingen og højdemålene minus 1/2 tommer, til at skære to sidepanelerne til din fryser.

•Skub toppen og bunden paneler vandret ind i væggen rummet. Position bundpanelet fladt mod bunden af pladsen og det øverste panel mod toppen så kanterne af begge paneler er flush med ryg og sider af rummet. Drive negle fra sømpistol gennem kanterne på sidepanelerne til de bagpaneler og væggen for at sikre dem.

•Installer to sidepaneler lodret mellem enderne af prima og nederst bedømmelseskomite inde i væggen rummet. Drive negle fra sømpistol gennem kanterne på sidepanelerne til toppen, bunden og bagpaneler vedhæfte dem på plads.

•Klippe hylder til din forsænket kabinet af krydsfiner, 1/2-inch. Bruge dybde måling af dit kabinet og bredde måling, minus 1 tomme dimensioner i hver hylde.

•Measure og mark hylder langs sidepanelerne stilling i blyant. Skub hylderne horisontalt på plads og fastgør dem med negle, ved hjælp af sømpistol og den samme procedure du følges for at installere prima og nederst bedømmelseskomite.

•Klippe en dør til dit kabinet, ud af 1/2-tommer krydsfiner, der er lig med den samlede bredde og højde af din fryser. Installere to metal hængsler langs kanten af døren og skru anden siden af hver enkelt hængsel i kabinet rammen.

Tips & advarsler

  • Når du har fuldført din forsænket kabinet kan du tilpasse den ved at tilføje strimler af dekorative træ trim og af maling eller farvning kabinet til at matche ordningen indretning på værelset.
  • Når opererer drywall saven, savning brug korte bevægelser til at undgå at køre saven for dybt ind i væggen åbningen. Hvis du køre saven for langt ind i væggen, kan du skade studs.
  • Altid bære beskyttelsesudstyr og motion forsigtighed når opererer elværktøj ligesom en rundsav eller en sømpistol.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com