Sådan foretages fejlfinding af blæser motorer

August 26

Der er mange apparater, fra hjem ovne til air condition-enheder, der beskæftiger brug af blæser motorer, så en evne til at foretage fejlfinding af disse motorer er nyttige. Selv om forskellige apparater kan ansætte lidt anderledes blæser motorer, de fleste deler visse egenskaber-- og om det er en ledninger problem, en fan problem eller en defekt kondensator du kan foretage fejlfinding af problemet med din blæsermotor.

Instruktioner

•Drej off magt til din apparatet ved at slukke magten på afbryderknappen og tag stikket ud af apparatet. Dette sikrer, at du kan sikkert få adgang til den problematiske blæsermotor. Fjern det panel, som giver dig adgang til Blæsermotor, som angivet af den apparatets brugervejledning. Du skal bruge en skruetrækker eller skruenøgle til at fjerne skruer eller bolte på frontpanelet.

•Syn inspicere ledninger kommer til og fra blæsermotor. Enhver flossede ledninger eller løse forbindelser kunne forklare problemer du har med enheden. Disse ledninger skal muligvis erstattet eller, hvis de er løs, tilsluttet korrekt.

•Locate blæser fan hjulet når du har fået adgang til blæsermotor. Prøv at dreje fan hjulet i hånden. Det bør let spin uden at du behøver at lægge for meget pres ind i den. Hvis det er stift, tilføje en lille smøreolie. Hvis det stadig ikke vil flytte, kan din Blæsermotor skal erstattes af en ekspert.

•Undersøg kondensator. Dette er en firkantet kasse med to ledninger knyttet til den. Hvis det er bugnende eller synes at have væske siver ud fra det skal du have den kondensator, erstattet af en ekspert til at få din Blæsermotor arbejde igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com