Sådan foretages fejlfinding af bolig elektriske vandvarmere

March 22

Sådan foretages fejlfinding af bolig elektriske vandvarmere

Bolig elektriske varmt vandvarmere er en velkendt funktion i mange hjem og bruges til at varme det vand, der bruges i hele huset. Mens de fleste vandsbeholdere fungerer godt i en længere periode uden meget besvær, kan brugere løbe ind i problemer indimellem. Hvis dette sker, kan udfører nogle fejlfindingstrin bidrage til at identificere kilden til problemet og finde nogle mulige løsninger til at udstede.

Instruktioner

•Kontroller vandvarmeren er fast tilsluttet en fungerende strømforsyning hvis vandvarmeren ikke er i orden. Kontrollere sikring eller afbryder og reset som nødvendigt.

•Kontrollér temperatur termostat hvis det varme vand er ikke varmt nok eller er for koldt. Dette er typisk afhjælpes ved at ændre indstillingen af termostaten til en højere temperatur for vand, der er for koldt eller en lavere temperatur til vand, der er for varmt. Vent et par timer på temperaturskift kan træde i kraft i vandvarmeren.

•Tjek, vand heater sikkerhedsventil for snavs eller sediment hvis ventilen er utæt. Brug en ren, fugtig klud til at rengøre ventilen og spænd ventilen hvis det er muligt. Kontrollere vandtryk i hjemmet, da overdreven vandtryk kan forårsage utæt så godt.

•Look for høj temperatur Niveaukontakt, typisk findes inde i den forreste adgangspanel, hvis der er nogen vand fra enheden. Nulstille switch.

•Drej strøm til vandvarmeren ud på dit hjem elektriske panel og kontrollere ved at røre ved de indgående ledninger med en ikke-kontakt spænding tester. Rent varmt vand opvarmningsanlægget elementer, ventilationskanaler og grill med en ren, fugtig klud, hvis vandvarmeren er støjende eller fungerer ikke godt. Hvis sediment hober sig op på vandvarmeren eller dets elementer, såsom ventiler eller dyser, kan dette påvirke ydeevnen af enheden.

•Drej magt tilbage på. Kontakt en autoriseret servicetekniker, hvis ovenstående trin ikke løser problemet.

Tips & advarsler

  • Arbejder på apparater med kraften er meget farlig og bør undgås for enhver pris.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com