Sådan foretages fejlfinding af bolig varmepumpe termostater

October 29

Ligesom andre typer af termostater, kan disse termostater, der er designet til at styre din bolig varmepumpe lejlighedsvis støde visse intermitterende tekniske problemer. Det er vigtigt at vide, hvordan man kan løse disse problemer på egen hånd, siden fejlfinding og løse varme pumpe termostat problemer kan gendanne komfort til dit hjem uden at det kræver tid og penge nødvendigt at konsultere en tekniker.

Instruktioner

• Kontroller at termostaten temperaturindstilling. Ligesom andre termostater, vil varmepumpen termostater kun aktivere en varmepumpe, hvis termostat temperatur ligger betydeligt over for den omgivende lufts temperatur. Øge den termostat temperaturindstillinger til mindst 10 grader Fahrenheit ovenfor lufttemperaturen og give varmepumpen i mindst fem minutter til at sparke på.

•Nulstil termostaten. En reset er en simpel løsning for mange af de mest almindelige spørgsmål din termostat kan støde. Afhængigt af mærke og model af din varmepumpe termostat, der kan være en reset knap eller du muligvis nulstille termostaten ved at slukke og fjerne batterierne i fem minutter. Alternativt kan du blot slukke termostaten for fem minutter og drej den tilbage til test, hvis termostaten fungerer din varmepumpe korrekt.

• Kontroller at termostaten har elektrisk strøm. Hvis din termostat er batteridrevet, Udskift batterierne. Hvis termostaten bruger outlet elektrisk strøm, skal du gå til afkrydsningsfeltet breaker for at se, hvis den termostat breaker ikke er udløst. Kontroller også, at den varmepumpe nødsituation cutoff switch ikke er på, da det vil forhindre varmepumpen aktivering uanset termostat indstillinger. Hvis ingen af de ovennævnte fejlfindingstrin gendanne termostaten i korrekt rækkefølge, skal du kontakte producenten af termostaten for yderligere assistance.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com