Sådan foretages fejlfinding af Bosch Millennium serien opvaskemaskine

May 31

Bosch Millenium serien opvaskemaskiner omfatter 9902, 9905 og 9906 modeller. Fejlfinding din Bosch, når det ikke fungerer korrekt er gjort lettere af den indbyggede diagnostiske funktion. Trykke på knapperne diagnostiske giver dig en udlæsning af mulige problemer med den enhed, fører dig til den rette løsning. For at forhindre eventuelle problemer med din opvaskemaskine, Husk at regelmæssigt rengøre og pleje at forhindre træsko, der kan forhindre korrekt opvaskemaskine funktionalitet.

Instruktioner

•Undersøg si-kurv på bunden af enheden. Løft den og rense det ud til at forhindre oversvømmelser og lækager.

•Tryk på ned "Power Scrub Plus" og "Regelmæssig vask" knapperne på kontrolpanelet på maskinen. Holde dem nede.

•Tryk på ned knappen "På" at tænde for maskinen. Du bør se lys blinker over knapperne "Power Scrub Plus" og "Regelmæssig vask". Slip knapperne. Tryk på "On/Off"-kontakten til at stoppe magt test.

•Test program indikatoren lyser ved at trykke på "Power Scrub Plus", "Krat vask", "Regelmæssig vask" og "Skylles og holde" individuelt. En lys vil komme ovenstående. Når krat vask er trykket ned, bliver "Clean" lys også tænde.

•Tryk på ned knapperne "Power Scrub Plus" og "Regelmæssig vask" på samme tid. En ny test vil begynde. Hvis en fejl opdages, vil en af indikatorlamperne tænder. "Power Scrub Plus" betyder en vandvarmer skyld, "Krat vask" betyder opvaskemaskinen er under eller over fyldet, og "Regelmæssig vask" angiver, at der en temperatur sensor fejl.

•Kontrollér alle rørene fører til enheden for tegn på vand dryp. Stramme forbindelser med en skruenøgle.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com