Sådan foretages fejlfinding af Bosch opvaskemaskine der ikke fylde med vand

June 10

Bosch opvaskemaskine, ligesom andre mærker af opvaskemaskiner, modtager sin vandforsyning fra varmt vand linje under køkkenvasken. Hvis dit Bosch opvaskemaskine ikke fyldes med vand når det er krævet i løbet af cyklussen, kan årsagen være på grund af en særlig funktion på Bosch opvaskemaskine. Du kan spare penge på en dyre service ringe af et apparat tekniker ved første forsøg på at løse problemet selv.

Instruktioner

•Drej på køkkenvasken til at sikre, at varmtvandsforsyning ikke er blevet afbrudt eller anden grund. Opvaskemaskinen og vandhanen i køkkenet er begge tilsluttet det samme varmt vand spærreventil. Hvis vandhanen forsynes med varmt vand, skal så opvaskemaskinen også være.

•Fjern de nederste panel fra forsiden af din Bosch opvaskemaskine bruger en driver, møtrik til skru skruer. Drej skruerne mod uret og løft panelet, når alle skruer er blevet fjernet.

•Locate Anti-Flood gryden under opvaskemaskinen. Bosch leverer en gryde for at fange vand, der kan undslippe fra opvaskemaskinen. Panden har en float kontakten, der slukker indsugningsventilen vand hvis der er for meget vand i gryden.

•Soak vandet i gryden ved hjælp af papirhåndklæder op. Erstatte bundpanelet og prøv opvaskemaskinen igen. Hvis det fyldes med vand og fungerer normalt, skal du kontrollere pan lejlighedsvis at overvåge det. Også, tjek parameteren float for snavs og rense det, hvis det er nødvendigt, da dette kunne også påvirke driften af opvaskemaskinen. Se, om dette løser problemThe vandet i gryden kunne være et tegn på et mere alvorligt problem eller det kan have været en engangs-begivenhed. Hvis opvaskemaskinen stadig ikke virker, skal du kalde en appliance servicetekniker for at løse et mere alvorligt problem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com