Sådan foretages fejlfinding af Caterpillar 268B elektrisk

November 17

Udviklet i slutningen af 1950 ' erne af Minnesota's Keller fremstilling, blev Minilæssere oprindeligt designet af en landmand behovet for en mere effektiv måde at rense gylle ud af Tyrkiet staldene. Siden deres første debut, Minilæssere er blevet fremstillet en bred vifte af mærker og bruges til flere formål. Ejere af Caterpillar 268B minilæsser kan opretholde deres maskine samt løse mindre elektriske problemer ved at forstå hvordan der foretages fejlfinding af grundlæggende elektriske problemer med udstyr.

Instruktioner

•Start ved at forsøge at slukke og derefter tænde Caterpillar 268B minilæsser. Bemærk Hvis maskinen har svært ved at dreje eller opholder sig, da dette kan indikere et problem med det elektriske system.

•Rengør alle skid steer loader's elektriske linjer med en klud. Caterpillar 268B Minilæssere er designet til at have en mere brugervenlig elektriske system hvor elektriske linjer er let tilgængelige. Tør overskydende snavs eller snavs el-ledninger samt deres forbindelser inden for maskinen.

Uddelingen alle elektriske forbindelser og linjer i skid steer loader. Hvis du finder nogen løse forbindelser, spænd dem. Som du sikring af de elektriske ledninger, kontrollere for eventuelle flossede ledninger eller beskadigede områder inden for linjerne.

•Skriv ned alle forbindelser, der skal fastsættes. Henvise til hver bestemt forbindelse med Caterpillar 268B manual til at bestemme den elektriske spørgsmål. Det er vigtigt at måle, om det er en simpel reparation som udskiftning af en stikkontakt stikket eller en mere alvorlig elektrisk problem, der kræver professionel hjælp eller ej.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com