Sådan foretages fejlfinding af Central Air kører, men ikke at få Cool

December 6

Sådan foretages fejlfinding af Central Air kører, men ikke at få Cool

Første gang tjekke du din termostat. Så føler du ventilationskanaler at kontrollere luftstrømmen. Alt synes at være i orden, men dit hus er ikke at få nogen køler. Disse er almindelige symptomer der angiver et problem med dit air conditioning system, især i sommermånederne, ifølge air condition entreprenør, Christian Smith. Problemet er sandsynligvis i afsnittet udendørs, siger Smith. Tage din tid og følge en systematisk metode til at finde ud af problemet. Du kan sandsynligvis fejlfinding af systemet i mindre end en time, ifølge Smith.

Instruktioner

•Indstil din termostat til "på" position og justere temperaturkontrol til sin laveste indstilling.

•Kontrollér din sikrings boks for at se, hvis nogen afbrydere har udløst. Aircondition enheder nogle gange køre kontinuerligt i løbet af sommeren måned toppe. Dette fører til overophedning og snubler afbrydere.

•Kontrollér boksen Afbryd forbindelsen for at sikre kontakten er indstillet i "på" position. Denne boks er tilsluttet den eksterne enhed. Det er ikke ualmindeligt at finde det er indstillet til "off" position, undertiden af børn, der leger i nærheden af udstyr.

•Undersøg udendørs enheden, undertiden kaldet en kondenserende enhed, for at visuelt kontrollere kondensator ventilator kører. Blæsermotor, blæser relæet eller strømforsyning til kondenserende enhed alle kunne være skyld i hvis blæseren ikke kører.

•Mærk store kobberrør tilsluttes afsnittet indendørs udendørs enheden. Det bør være koldt at røre, som en kan drikke bare fjernet fra en køler. Det bør imidlertid ikke have is på overfladen. Hvis det er Ice, systemet er enten lav på kølemiddel eller den indendørs coil er snavset. Hvis den store kobber linje er varm, systemet er enten meget lavt på kølemiddel eller kompressoren er defekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com