Sådan foretages fejlfinding af Coleman varme & køling

January 26

Coleman er en meget kendt opvarmning og køling selskab, der også er kendt for fremstilling lanterner og andre udendørs camping produkter. Virksomheden fik sin start i 1900 Hvornår jurastuderende WC Coleman begyndte at sælge gas lanterner til at hjælpe med at betale for hans college undervisning. Selskabet indgået opvarmning og nedkøling industri i 1958 og blev købt af Johnson kontrolelementer i 1996. Mens Coleman opvarmning og afkøling systemer er designet til at være så pålidelig som mulig, kan de opleve problemer og kræver fejlfinding.

Instruktioner

•Undersøg afbryderen af dit system for at sikre, det er korrekt aktiveret.

• Kontroller, at din opvarmning og afkøling system bliver magt, hvis det ikke er at dreje korrekt. Tjek din breaker box til at kigge efter nogen breakers, der er blevet lukket ned. Coleman systemer er designet til at være så energieffektive som muligt, men for mange enheder eller apparater på et kredsløb kan stadig resultere i lukning. Dette gælder især for ældre systemer, som Coleman anslår er 60 procent mindre effektive end design, der er blevet installeret i de sidste 10 år.

•Juster termostat på dit system til at se hvis opvarmning eller køling reagerer korrekt. Coleman anbefaler caulking hul i væggen hvor termostat wire kommer igennem. Hvis det ikke er ordentligt forseglet, kunne et udkast til resultere i en unøjagtig termostat læsning og resultere i uforudsigelige systemets funktionsmåde.

•Køre den ovn gennem en fuld varme cyklus for at sikre det er at få tilstrækkelig luft flow. Ligeledes teste aircondition til at kontrollere, om der er forhindringer. Coleman anfører at snavs og sod kan bygge over tid, og hvis systemet er at få bakket op eller ikke flyder korrekt, skal du rengøre ventilationskanaler og overordnede system til at fjerne oprustning, som blokerer luftstrømmen. Kontrollere filtrene og erstatte enhver beskidt ones. Nogle Coleman modeller har filtre, som du kan rense i stedet for at erstatte.

•Look på ventilerne hvis du har en gas-drevne varmesystem til Sørg for at det er at få ordentlig gasflow. Brænderen skal have en flamme tændt; Hvis det ikke sker, er gasflow tilbøjelige til at bebrejde.

•Consider erstatter systemet, hvis det er mere end 10 år gammel eller har alvorlige problemer. Coleman anbefaler årlige tune-ups og stater sine systemer skal vare omkring 10 til 15 år i gennemsnit.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com