Sådan foretages fejlfinding af dartskiver

March 26

Hængende en dartskive i din garage eller rec værelse kan være en fantastisk måde at lade venner har en masse sjov. Selvom det kan synes enkel, kræver en dartskive lidt af omhu for at sikre det forbliver arbejder som det skal. Hvis du har nogle problemer med din dartskive, kan du foretage fejlfinding af konfigurationen ved at tage et kig på dart og bestyrelsen.

Instruktioner

•Undersøg dart. Især ser på skarpheden af hver dart tip og kvaliteten af flyvningen på udgangen. Dart tips vil naturligt kedelig over tid, og hvis de har sløvet mærkbart skal du skærpe dem (dart blyantspidser kits er tilgængelige på hjem rekreation butikker) eller købe nye. Ligeledes vil du i sidste ende skulle erstatte flyvningerne på slutningen af din dart. Købe nye på en hjem rekreative opmagasinere, fjerne de gamle og skub de nye på.

•Sæt et niveau på toppen af din dartskive at sikre det hænger niveau på væggen (for en dartskive inde i en sag). Dartskiver er cirkulær, men tilfældene, der er typisk kvadratiske eller rektangulære. Sagen bør niveau for de bedste resultater for spil samt dart-tilbehør opbevaring.

•Kontrollér, at dartskive hænger flush mod væggen. Den dartskive bør være at røre væggen. Et hul rejser potentialet for bestyrelsen til at falde eller Skift når slog med en dart. Hvis der er et hul, fjerne dartskive fra væggen, bore skrue eller pund søm (alt efter hvad der er gældende) længere ind i væggen og rehang dartskive.

•Nulstil din elektronisk dartskive (hvis relevant). Elektronisk dartskiver har typisk en lille nulstillingsknappen på bagsiden eller forsiden af sagen. Brug en blyant eller pen tip til at trykke på og holde nulstillingsknappen, returnerer enheden til dens originale indstillinger. Dette vil fjerne hukommelsesfejl, der forårsagede dartskive forkert funktion.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com