Sådan foretages fejlfinding af Dometic RM2401 køleskab

March 20

Sådan foretages fejlfinding af Dometic RM2401 køleskab

Dometic fremstiller model RM2401 køleskabet skal anvendes i rekreative køretøjer og camper trailere. Dette køleskab kan køre på propan eller elektricitet, gør det muligt at bo cool selv når det ikke er tilgængelige med elektricitet. Det har ikke en motor eller bevægelige dele, så fejlfinding køleskab Dometic RM2401, der ikke fungerer ordentligt er forholdsvis enkel. Undersøge køleskabet og finde frem til kilden til problemet.

Instruktioner

Køleskab fryser ikke eller Cool

•Kontrollér propan gasflaske for Dometic RM2401 køleskab. Refill, hvis nødvendigt.

•Tag køleskab og afbryde gasforsyningen. Drej skruerne på dækpladen brænder-bolig mod uret med en skruetrækker til at løsne dem. Fjern dækslet. Afbryde den lysere kabel tilsluttet elektrode og løsne brænderen fastsættelse skrue. Trække brænderen og skru jet. Ren jet med alkohol eller slag komprimeret luft gennem linjen at rydde træsko. Erstatte jet og brænder. Tilslut den lysere kabel og udskifte coveret. Tilslut tilbage og reconnect gasforsyning.

•Sæt et niveau i bunden af fryserum til at afgøre, om den autocamper eller campingvogn er niveau. Hæv eller sænk køretøjet eller camper indtil boblen indikerer, at Dometic RM2401 køleskab niveau. Hvis køleskabet opererer mens ikke niveau, kan boksen kedlen opretholde permanent skade.

•Tag elementer i nærheden af køleskabet, der hindrer luft flow. Køleskabet har brug rigelig ventilation til at køle ordentligt.

•Flyt Dometic RM2401 køleskab termostat tæt på indstillingen "Max" i varmt vejr.

Lugte

•Tag køleskab og afbryde gasforsyningen. Drej skruerne på brænder-boliger dækplade mod uret med en skruetrækker til at løsne dem, hvis brænderen skal justere (hvis flammen rører siden af kedlen, det producerer røg og forårsager en lugt). Fjern dækslet. Afbryde den lysere kabel tilsluttet elektrode og løsne brænderen fastsættelse skrue. Trække brænderen, så omhyggeligt geninstallere det i sin korrekte position. Tilslut den lysere kabel og udskifte coveret. Tilslut tilbage og reconnect gasforsyning.

•Følg instruktionerne i trin 1 Hvis brænderen er beskadiget, erstatte brænder i stedet for at geninstallere den.

•Løsn skruen sikring flue til brænderen, hvis flue er snavset og forårsager lugt. Træk forsigtigt flue øverst for at fjerne den. Ren flue med en flue pensel. Erstatte flue top og stramme skruen, der sikrer det.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com