Sådan foretages fejlfinding af Dometic RM2852 køleskab

April 27

Dometic fremstiller en linje af køleskabe, der opererer på LP gas eller elektricitet. Disse køleskabe er almindeligt anvendt i rekreative køretøjer og autocampere, fordi de kan bruges til at holde maden kold under rejse, når en elektrisk forbindelse ikke er tilgængelig. Dometic køleskab model RM2852 har ikke en motor eller bevægelige dele. Som et resultat, kan de fleste problemer løses med fejlfinding.

Instruktioner

•Drej termostat knop på frontpanelet til en køligere temperaturindstilling. Tillad køleskabet til at køle i tre til fire timer. Drej termostaten knop til den "Max" indstilling, hvis rumtemperaturen er varmere end normalt eller køleskabet er fyldt med mad.

•Kontrollér LP gas flaske hvis flammen på brænderen er gået ud. Refill eller erstatte LP gasflaske, hvis nødvendigt.

•Flyt elementer blokerer ventilation af køleskabet. Køleskabet kræver tilstrækkelig ventilation til at afkøle effektivt.

•Tag fødeemner. Åbne fryseren døren og giver mulighed for fryser til optøning. Hvis fordamperen er dækket med tunge frost, vil det ikke køle effektivt.

•Sæt et niveau på gulvet i fritidskøretøj foran køleskabet. Hvis det ikke er plan, niveau rekreativ køretøj således at boblen er centreret. Køleskabet skal være plan kan fungere.

•Tag skruerne sikring dækslet plade på brænder boliger med en skruetrækker. Dækpladen er typisk placeret på bagsiden af køleskabet uden for rekreativ køretøj. Afbryde den lysere kabel på elektroden i nærheden af brænderen og løsne brænderen fastsættelse skrue, der sikrer brænderen. Skru jet og rense det med alkohol. Blæse ud jet blænde med en dåse komprimeret luft. Saml jet og brænder og reconnect den lysere kabel. Erstatte dækpladen.

•Løsn skruerne sikring dækslet plade og fjerne den. Inspicere brænder for skader. Hvis brænderen er synligt beskadiget, afbryde de lysere kabel og fjern brænderen fastsættelse skrue. Fjerne den gamle brænder og installere en ny. Stramme brænderen fastsættelse skrue og reconnect den lysere kabel. Erstatte dækpladen.

Tips & advarsler

  • Kontakt en autoriseret servicetekniker, hvis fejlfinding undlader at korrigere problemet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com