Sådan foretages fejlfinding af Dometic RV køleskab

March 1

Sådan foretages fejlfinding af Dometic RV køleskab

RV (recreational vehicle) køleskabe køre ved hjælp af enten gas absorption teknologi og/eller husstand AC (vekselstrøm) og køretøjet DC (jævnstrøm) elektricitet. Problemer med Dometic RV køleskabe kan omfatte køleskabet ikke køle tilstrækkeligt og køleskabet ikke afkøling i de forskellige tilstande, magt. Efter et par fejlfindingstrin, du kan rette op på eventuelle problemer.

Instruktioner

•Level køleskabet hvis det ikke fungerer korrekt. RVS nivellering systemet skal anvendes, når du er parkeret i længere tid. RV køleskabe, ligesom mange andre, kan kun håndtere et par grader af variation fra niveau.

•Tilvejebringelse tilstrækkelig ventilation hvis Dometic køleskab ikke cool korrekt. Køleskabet har brug for en Luftspalte mellem ventilation grill, vægge, ryg og top og enhver kabinet. Den mere hul du kan levere bedre.

•Juster termostat indstilling, hvis køleskabet er for varmt eller for koldt. Prøv at undgå at placere en stor mængde af varm mad i RV køleskab på én gang. Hvis køleskabet har været slukket i en længere periode, kan det tage en halv dag for det at køle ordentligt.

•Rengør nogen akkumuleret snavs fra ventilation grill. Blot børste dem med en fejebakke-type børste.

•Køre den RVS motor hvis Dometic RV køleskabet ikke kører på 12V DC-tilstand. Tilslutte køleskabet til 120V husstand stikkontakten, hvis det ikke er muligt at starte motoren (nogle campingpladser ikke indrømme løb motorer efter en vis tid).


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com