Sådan foretages fejlfinding af Electrolux apparater

July 24

Electrolux blev dannet ved en fusion af tre støvsuger virksomheder i Sverige i begyndelsen af 1900-tallet. Virksomheden åbnede sin første amerikanske fabrik i Connecticut i 1931, tilføje køleskabe og bonemaskiner til deres produktlinje. Siden da, har Electrolux's global rækkevidde udvides til 140 markeder, tilbyder en omfattende række apparater til både hjem og professionel brug. Electrolux tilbyder sine gæster flere måder at finde løsninger på almindelige problemer med deres apparater.

Instruktioner

•Læs ejerens guide for dit apparat. Electrolux appliance manualer omfatte et afsnit med titlen "Løsninger på fælles problemer." Dette afsnit indeholder oplysninger, der kan hjælpe kunder med at foretage fejlfinding af mindre problemer med deres apparater. Hvis du har mistet din manual, besøg afsnittet "Support" på ElectroluxAppliances.com, navigere til notering for dit apparat og hente en ny.

•Visit Electrolux hjemmeside og klik på "Support" og derefter "FAQ." Valg af apparat returnerer en liste over fælles spørgsmål samt tips, der kan hjælpe med at løse mindre driftsproblemer.

• Klik på linket "Tjenesten Locator" af Electrolux hjemmeside for mere omfattende reparation spørgsmål. Hvis apparatet er stadig under garanti, kan Electrolux's Platinum Star Service program nås via telefon på hverdage. Hvis apparatet er uden for garanti, returnerer indtaste dit postnummer på hjemmesiden en liste over autoriserede lokale serviceteknikere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com