Sådan foretages fejlfinding af Electrolux køleskab

June 28

Dit køleskab kan være den vigtigste apparat i dit hjem, og når det ikke virker, kan det medføre en stor forstyrrelse i dit liv og livet af dine familiemedlemmer. Det er derfor det er så vigtigt at vide, hvilke fejlfinding skridt at tage, når din Electrolux køleskab går på blinker.

Instruktioner

Fejlfinding en Electrolux køleskab

•Kontrollér magt til Electrolux køleskab. Hvis dit køleskab ikke vil tænde eller ikke synes at være kører, træk forsigtigt apparatet fra væggen langt nok til at nå afgangen. Frakobler køleskabet, og en anden appliance i den samme Loco. Hvis stikkontakten er i orden, kender du problemet er med køleskabet selv. Hvis ikke, indskrive nemlig en udløst afbryder eller en blæst sikring.

•Kontrollér sikker døren lukker ordentligt. Hvis døren ikke lukkes kan køleskabet lukke sig selv ned. Åbne døren og omhyggeligt undersøge døren segl. Kig til revner og tårer i døren segl, der kunne forårsage døren ikke lukke ordentligt. Hvis en defekt døren tætning er mistanke om, kontakte din forhandler eller en appliance tekniker har segl erstattet.

•Sørg for at sikre din Electrolux køleskab sidder niveau. Placere et niveau på toppen af køleskabet nær fronten. Placer ikke niveauet på døren til køleskabet, fordi det ikke kan give en nøjagtig aflæsning. Sted både i køleskabet og på siderne for at sikre enheden sidder perfekt niveau. Hvis køleskabet ikke er plan, skal du bruge nivellering fødderne på bunden til at justere det. Nøje justere nivellering fødderne på hver side af apparatet, stoppe for at kontrollere niveauet efter hver vending. Flytte niveau omkring at sørge for apparatet nu sidder perfekt niveau.

•Kontrollér temperatur kontrol på køleskabet. Hvis køleskabet kører, men ikke holde maden kold nok, kan temperaturstyring er blevet flyttet. Find kontrollen; på de fleste Electrolux køleskab er de placeret lige inde de vigtigste fødevarer rum. Omhyggeligt læse temperaturindstilling, og eventuelt justere det. Lad køleskabet køre et par timer, og kontrollere temperaturen ved hjælp af en fryser termometer. Tjek temperaturen hver par timer for at sikre enheden har stabiliseret.

•Kontrollér tilstand af filteret i bunden af enheden. Hvis filteret er blokeret eller tilstoppet, køleskabet bliver nødt til at arbejde hårdere for at holde din mad cool, og dette kunne få det til at køre varm eller gøre overdreven støj. Bruge en lommelygte til at se på filteret, mens det er stadig på plads. Hvis det ser beskidt, forsigtigt fjerne den ved enten affyret det ud hvis det er en pop-out enhed eller ved at skrue de vender, der holder det på plads. Undersøge filter for snavs og snavs, og rengør eller erstatte det som nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com