Sådan foretages fejlfinding af Emglo kompressorer uden en Manual

October 21

Sådan foretages fejlfinding af Emglo kompressorer uden en Manual

Emglo designer og fremstiller luftkompressorer til små og store applikationer. Det har givet industrielle-grade udstyr for mere end 60 år. Enhederne konvertere elektrisk energi til kinetisk energi ved at presse og komprimere luft. Denne trykluft bruges til magten pneumatiske værktøjer, såsom pneumatiske skruenøgler. Emglo producerer en bred vifte af kompressorer de pneumatiske behov tømrere, auto mekanik og andre entreprenører. Regelmæssig pleje og inspektion af en Emglo kompressor kan hjælpe med at optimere dens fortsatte arbejdsindsats.

Instruktioner

•Test luften linjer til utætheder hvis kompressoren vises svagt eller undlader at opretholde presset. Skumme luft linjer i sæbevand. Inspicere linjerne luften tæt for bobler, som er en indikation af en air lækage i linjerne. Erstatte linjerne utæt luft.

•Undersøg filterelementet hvis kompressoren pressurizes langsomt eller mislykkes helt. Fjern filteret model specifikationerne. Hvis filtret er vaskbart, rense det gennemvædning det i vand og skylle grundigt. Lad filteret tørre fuldstændigt. Sæt det ind i enheden. Hvis filteret er disponible, udskifte filteret snavset med en ny.

•Flyt kompressor til et køligere sted hvis det begynder at løbe varm. Vedligeholde mindst 6 inches af frihøjde mellem svinghjul og eventuelle blokeringer. Dårlig ventilation og høje omgivende temperaturer kan forårsage en kompressor til at overophede, eventuelt skadelige komponenter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com