Sådan foretages fejlfinding af en 30-tomme KitchenAid elektrisk komfur/ovn, der ikke varme

August 19

KitchenAid markeder flere forskellige modeller af komfurer og ovne, herunder gas, el og dobbelt brændstof. KitchenAid elektriske ovne fås i forskellige bredder at passe ind i forskellige størrelse køkkener. En 30-tommer model refererer til bredden på ovnen. Elektriske ovne afhængige elementer inde i ovnen til selv at opvarme til bagning og stegning. Hvis du finder dit KitchenAid elektrisk ovn ikke er producere al den varme, prøve et par forskellige fejlfinding tricks, før du foretager et opkald til Reparatøren.

Instruktioner

•Kontrollér ledning til at sikre, at det sikkert er tilsluttet stikkontakten.

•Kontroller din circuit breaker at se hvis det er blevet udløst eller sikringsboksen at se hvis man har blæst.

•Look på ovnen kontrol display at se hvis funktionen forsinket start er blevet udvalgt ved et uheld. Ordet "Forsinkelse" vil vise i displayet hvis det er på. Tryk på "Off"-pad til at annullere forsinket start, så du kan starte ovnen.

•Look på displayet for at se, hvis ord "Kontrol Lock" viser. Funktionen kontrol Lock låser de fleste af puder på kontrolpanelet. Tryk på "Start" knappen og hold den i fem sekunder for at slukke funktionen kontrol lås.

Tips & advarsler

  • Når du indstiller ovnen, holde puden indtil de relevante numre vises i displayet. Pause et øjeblik mellem udstedelse kommandoer, når du bruger mere end én funktion.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com