Sådan foretages fejlfinding af en Air Conditioner reolvæg

December 14

Sådan foretages fejlfinding af en Air Conditioner reolvæg

Klimaanlæg trække varme fra et område og køle det før den returneres til plads eller hjem, og kan købes som centrale hjem luft enheder eller væg enheder beregnet til at afkøle et værelse. Væg enheder, kaldet unitær systemer, anbringes i en væg åbning eller et vindue, og har indvendige kontrol til at justere temperaturen i rummet. Hvis der opstår problemer med en air condition, kan nogle grundlæggende fejlfindingstrin løse problemet. Altid afmonterer enheden før du udfører nogen rengøring eller vedligeholdelse på enheden.

Instruktioner

•Kontrollér, at netledningen er sat fast i en jordet stikkontakt. Hvis enheden blev slukket på grund af en strømafbrydelse eller andre grunde, vent tre minutter derefter genstarte klimaanlægget. Nulstille power cord eller surge protector, hvis nødvendigt.

•Hvis enheden slukker selv om den omgivende temperatur er varmere end den indstillede temperatur på klimaanlægget, rense kondensator spolen. Vente fem minutter og derefter genstarte enheden.

•Tillad 10 minutter efter genstart for temperatur indstilling ændringer finder sted. Hvis klimaanlægget synes at køre konstant selv om luften i rummet er cool, sikre, at enheden ikke er placeret ved siden af en anden varmekilde, såsom et fjernsyn eller en lampe.

• Hvis motoren kører, men ingen luft blæser, sikre, at der er intet blokerer fan inde klimaanlægget.

•Hvis klimaanlægget ikke synes at være køling korrekt, justere temperaturindstilling til en køligere temperatur. Vent i mindst 10 minutter for enheden for at justere temperaturen. Slukke for enheden, tag det, så rengøre kondensatoren spoler og luftfilter hvis enheden fortsat ikke fungerer korrekt.

•Optø is på bredbånd ved at klimaanlægget til "Fan" og hastighed til "Høj". Når spolerne har været optøet, tørre væk eventuelle resterende fugt og rense luftfilter. Undgå at bruge klimaanlægget, hvis ydersiden eller rumtemperaturen er under 70 grader Fahrenheit.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com