Sådan foretages fejlfinding af en Allister Garage døråbner

January 16

Sådan foretages fejlfinding af en Allister Garage døråbner

Når din Allister garage døråbner virker præcis som du ønsker, skal du først afgøre, hvilken del af systemet er ansvarlig for problemet. Når du identificerer hvor og hvad problemet er, kan du så begynde at udforme en løsning. Du kan gøre nogle af de fejlfinding af dig selv, og for nogle problemer er det bedst at ringe i en erfaren tekniker. Følgende er nogle af de mere almindelige og nemme måder at løse problemer med garage døråbner.

Instruktioner

•Kontroller din Allister garage døren enhed til at se, hvis den manuelle lås er snoet til højre. Hvis ja, virker den Elektrisk døråbner. For at løse problemet, afsikrer manuel lås på din Allister oplukker ved at dreje knappen hele vejen til venstre. Undertiden kan låsen glide ind i låst position fra vibration af enheden under normal drift.

•Sørg for at se, at døren lukker helt. Hvis det ikke gør lukke hele vejen, er den mest sandsynlige årsag, at motor termisk overbelastningsbeskyttelsen er åben. Løsningen er at vente 30 minutter på motoren til at afkøle og derefter prøve igen.

•Look at se, hvis døren åbner og lukker af sig selv. En meget sandsynlige årsag er, at nogen i dit område har en identisk kode. For at løse problemet, skal du nulstille alle radio kontrol til en ny kode. Der er lidt grå switches på Allister hovedenheden og garage døren controller hvor batterierne er placeret. Når du ændrer placeringen af parametre på hovedenheden, skal du matche det samme mønster på controlleren. Indstil parametrene til uanset mønster du gerne.

•Sørg for at se, hvis lyset tændes, når enheden er i drift. Hvis det ikke kommer, den mest sandsynlige årsag er et defekt eller udbrændt lampe pære. Udskifte den gamle pære med en ny pære.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com