Sådan foretages fejlfinding af en Amana Ice Maker, der ikke gør Ice

February 10

Sådan foretages fejlfinding af en Amana Ice Maker, der ikke gør Ice

Moderne køkkenapparater er alle om at spare tid og bekvemmelighed og mange kommer med ekstra funktioner til at gøre køkken arbejde lettere. Amana is beslutningstagere lave og opbevare isterninger, fritager dem via en sliske til drinks når det er nødvendigt. Fejlfinding af problemer med at holde din Amana ice maker fra gør kuber indebærer kontrol af vandforsyningen til problemer og mekanisme for blokeringer. De fleste problemer kan let løses hjemme uden specialværktøj eller uddannelse.

Instruktioner

•Wait mindst 24 timer før du forsøger at reparere problemet. Det tager mindst en hel dag for nyligt installerede Amana køleskab til at begynde at producere kuber. Den samme tidsramme gælder hvis et stort antal terninger blev for nylig fjernet.

•Kontrollér ismaskinen er tændt ved at sænke metal sensor arm over ice cube container - mekanismen slukker når kuber hæve armen over en vis højde. Flade bunken af kuber, fjerner noget fast til arm, at re-starte ismaskinen.

•Flyt køleskab fra væggen for at kontrollere vandforsyning rør og afspærringsventil. Glatte nogen kinks i levering rør og kontrollere, at afspærringsventil er helt åben. Vær sikker på, at røret er stadig lige, når du returnerer køleskabet til sin oprindelige position.

•Drej ned temperatur af fryserum ved hjælp af dial inde i apparatet. Drej skiven til et højere tal, mod den holdning, der er mærket "Koldere," for at reducere temperaturen inde i fryseren. Varme temperaturer kan hæmme handlingen indefrysning af ismaskinen og reducere udbyttet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com